Τελειώνει Μιράντα και Ναουέλ ο Βαγγέλης

Τελειώνει Μιράντα και Ναουέλ ο Βαγγέλης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιούρι Λοντίγκιν ήταν η τελευταία μεταγραφή του Ολυμπιακού και εντός της ημέρας (28/1) αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά το θέμα της επιστροφής του Αβραάμ Παπαδόπουλου, ο οποίος τα ξημερώματα έλυσε το συμβόλαιό του με την Μπρισμπέιν.

Αυτό που παρουσιάζει ενδιαφέρον έχει να κάνει φυσικά με το κομμάτι των αποχωρήσεων. Οι Ρόντερικ Μιράντα και Ματίας Ναουέλ δεν ακολούθησαν την αποστολή του Ολυμπιακού στην Τρίπολη. Οι αποκλεισμοί τους ήταν μία συνέχεια των όσων ακούγονται περί αποχώρησής τους από το λιμάνι τις τελευταίες μέρες του Γενάρη.

Η Ρίο Άβε περιμένει με… ανοικτές αγκάλες τον Μιράντα, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο και της Μορεϊρένσε, αλλά και ομάδων της Championship. Ο δε Ναουέλ απασχολεί ομάδες της Primera και της Segunda Division. Συγκεκριμένα οι Χετάφε, Χιχόν, Λα Κορούνια και Κάντιθ είναι οι τέσσερις σύλλογοι που καλοβλέπουν την περίπτωσή του.

Το μεταγραφικό “παζάρι” στον Ολυμπιακό δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Κι επίσης, μπορεί να “σκάσει” οποιαδήποτε στιγμή και κάποια πρόταση για τον Ελαμπντελαουί ή τον Κούτρη.

Οι “ερυθρόλευκοι” φυσικά έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν πωλείται καμία βασική μονάδα, όμως, αν έρθει μία εξωπραγματική πρόταση, τότε κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον.

Απομένουν λοιπόν λίγες μέρες για την ολοκλήρωση του “παζλ” και τη διαμόρφωση του ρόστερ που θα υπολογίζει ο Μαρτίνς για τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό που ακολουθούν, αλλά και για τις αναμετρήσεις σε Κύπελλο και Europa League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X