Η ερασιτεχνική ΑΕΚ ευχαριστεί το κλαμπ της Ορεστιάδας (ΦΩΤΟ)

Η ερασιτεχνική ΑΕΚ ευχαριστεί το κλαμπ της Ορεστιάδας (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ερασιτεχνική της ΑΕΚ θέλησε να ευχαριστήσει μέσω του λογαριασμού της στο facebook, το κλαμπ της “Ένωσης”στην Ορεστιάδα για την “θερμή” παρουσία του  στον αγώνα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει ότι από την πρώτη στιγμή που η αποστολή της ΑΕΚ βρέθηκε στην ακριτική πόλη ήταν δίπλα τους στα πάντα.

Συγκεκριμένα έγραψε: “Η ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις θερμότερες ευχαριστίες της προς τους φίλους της ομάδας στην Ορεστιάδα που στάθηκαν στο πλευρό της ανδρικής ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Τα παιδιά από το κλαμπ της Ορεστιάδας από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα που η “κιτρινόμαυρη” αποστολή βρέθηκε στην ακριτική πόλη έδειξαν τρομερή διάθεση για να βοηθήσουν σε κάθε πρόβλημα.

Παράλληλα, στην αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό με εξαιρετική παρουσία στις κερκίδες στήριξαν τους αθλητές μας και πανηγύρισαν δεόντως την μεγάλη αυτή στιγμή. Οι επιτυχίες απέναντι σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, φέρουν την υπογραφή και των φίλων της ΑΕΚ.

Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον Θοδωρή και τα υπόλοιπα παιδιά της Ορεστιάδας”.

Δείτε την ανάρτηση της ερασιτεχνικής:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X