Εύκολη νίκη για ΠΑΟΚ, 4-0 τον ΟΦΗ

Εύκολη νίκη για ΠΑΟΚ, 4-0 τον ΟΦΗ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ευκολη νίκη σημείωσε ο ΠΑΟΚ με 4-0 επί του ΟΦΗ στην Τούμπα. Οι Θεσσαλονικείς με πρωταγωνιστή τον Ακπόμ πέτυχαν τη 16η νίκη τους σε 17 παιχνίδια και βρίσκονται στο +11 από τον Ολυμπιακό (παίζει τώρα στην Τρίπολη) και στο +14 από την ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με τον Μάτος στο 24ο λεπτό, με τον Βραζιλιάνο να πηδάει μόνος του μέσα στη μεγάλη περιοχή, μετά το κόρνερ του Μπίσεσβαρ και να αφήνει «άγαλμα» τον Στρέζο γράφοντας το 1-0. Στο 35′ ο Άκπομ διπλασίασε τα τέρματα των Θεσσαλονικιών, μετά την εξαιρετική ενέργεια του Μάτος και την σέντρα «πάρε-βάλε» του Ζαμπά. Στο 65ο λεπτό, ο Μπίσεσβαρ είδε τον Ακπόμ, αυτός τον αμαρκάριστο Ζαμπά και ο Βραζιλιάνος με πλασέ έστειλε την μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα του Στρέζου. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ακπομ με δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 80′.

 

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Σάχοφ, Μαουρίσιο (73’ Κάνιας), Ζαμπά, Μπίσεσβαρ (67’ Πέλκας), Ελ Καντουρί (81’ Σβιντέρσκι), Ακπόμ.

ΟΦΗ (Ν. Καραμπετάκης): Στρέζος, Μπράουν, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Γιαννούλης, Νάστος (80’ Οικονόμου), Μεγιάδο, Νέιρα, Σάσι (62’ Ντίνας), Κοροβέσης, Βουό (68’ Γιακουμάκης).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X