Νέες αποκαλύψεις: Ο Βράνιες δωροδοκούσε την... νταντά για να βλέπει την Γελένα!

Νέες αποκαλύψεις: Ο Βράνιες δωροδοκούσε την... νταντά για να βλέπει την Γελένα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέα στοιχεία για το ερωτικό σκάνδαλο του Όγκνιεν Βράνιες με την σύζυγο του Ντούσκο Τόσιτς, Γελένα Καρλέουσα.

Η Σέρβα τραγουδίστρια δεν δίσταζε να φέρνει στο σπίτι της τον Βράνιες ακόμα και όταν ήταν παρών τα παιδιά της, στα οποία τους έλεγε πως είναι ο γιατρός της. Ωστόσο τόσο ο Βράνιες όσο και η Γελένα είχαν να ξεπεράσουν ακόμα έναν εμπόδιο αυτό της νταντάς.

Ωστόσο αυτό λύθηκε εύκολα καθώς ο Βράνιες αποκαλούσε την νταντά «Θεία Βέρα», ενώ για να καταφέρει να την κάνει να κρατήσει το στόμα της κλειστό την δωροδοκούσε με ακριβά δώρα, όπως και όταν αυτός ήθελε να μείνει μόνος του με την Γελένα με συνέπεια αυτή να παίρνει τα παιδιά και να τα πηγαίνει βόλτα.

«Η Γελένα δεν εμπιστεύεται πολλούς ανθρώπους. Μόνο τον εκπρόσωπό της, Ζόραν Μπιρτάσεβιτς, τη φίλη της τη Γιοβάνα, τη μητέρα της, τον θείο Ντανίλε και τη Βέρα η οποία ασχολιόταν με τις δουλειές του σπιτιού. Είχε τεστάρει ότι ήταν άνθρωπος εμπιστοσύνης και γι’ αυτό είχε την ελευθερία να φέρνει τη… φωτιά μέσα στο σπίτι της. Όταν ο Βράνιες άλλωστε άρχιζε να δίνει στη γυναίκα δώρα, τότε όλοι ήταν ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι» ανέφερε χαρακτηριστικά πηγή από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού στην σερβική εφημερίδα Informer.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X