Δεν κάνει ένσταση ο Παναθηναϊκός

Δεν κάνει ένσταση ο Παναθηναϊκός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός έκανε γνωστό ότι δεν θα προχωρήσει σε ένσταση για επανάληψη της ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδος με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ, σημειώνοντας πως τα ιδεώδη του συλλόγου επιτάσσουν να κερδίζει τους αγώνες στα γήπεδα. Οι «πράσινοι» είχαν μέχρι τη Δευτέρα διορία για να καταθέσουν την ένστασή τους, ωστόσο αποφάσισαν να μην προχωρήσει σε αυτήν. Παράλληλα, έδωσαν συγχαρητήρια στη Λαμία για την πρόκρισή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «τριφυλλιού»: «Στον αγώνα Κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Λαμίας στο ΟΑΚΑ στις 24/1/2019 εφαρμόστηκε λανθασμένα ο κανονισμός για την πραγματοποίηση τέταρτης αλλαγής από τη στιγμή που η αναμέτρηση οδηγήθηκε σε παράταση. Παρά τη δυνατότητα της να καταθέσει ένσταση, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν προτίθεται να πράξει κάτι τέτοιο. Τα ιδεώδη και η ιστορία του συλλόγου μας επιτάσσουν να κερδίζουμε τους αγώνες και τις προκρίσεις στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά. Συγχαρητήρια στη Λαμία για την πρόκρισή της».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X