Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει Κουτίνιο

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει Κουτίνιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο δημοσιεύματα τονίζουν τα νεύρα των ιδιοκτητών της Παρί Σεν Ζερμέν μετά την αποτυχία της απόκτησης του Φρένκι Ντε Γιονγκ, ενώ ο ποδοσφαιριστής φερόταν έτοιμος να μετακομίσει στο Παρίσι μία εβδομάδα προτού ανακοινώσει η Μπαρτσελόνα τη μεταγραφή.

Πρώτα, το ESPN σημειώνει ότι ο αθλητικός διευθυντής χρεώνεται από τους Άραβες όλο το φιάσκο με τον Ολλανδό και γι’ αυτό το λόγο τον Μάιο θα… χαιρετήσει το κλαμπ. Από την πλευρά του Αντέρο Ενρίκε, πάντως, δεν προκύπτει κάτι περί αποχώρησής του.

Επίσης, το ίδιο Μέσο υποστηρίζει ότι ο Τόμας Τούχελ μιλάει ήδη με τον Αρσέν Βενγκέρ ο οποίος παρουσιάζεται ως το φαβορί για ν’ αντικαταστήσει τον Ενρίκε στη θέση του γενικού κουμανταδόρου.

Πάμε και στο RMC. Οι Γάλλοι λένε ότι οι άνθρωποι της Παρί θέλουν να… εκδικηθούν με κάποιο τρόπο την Μπάρτσα που τους “έκλεψε” τον Ντε Γιονγκ και γι’ αυτό θα παίξουν επιθετικά για να πάρουν τον Φελίπε Κουτίνιο. Ο Βραζιλιάνος δεν περνάει τις καλύτερες των ημερών του στη Βαρκελώνη, αμφισβητείται από τον κόσμο, οπότε το σενάριο να φύγει δεν μοιάζει τραβηγμένο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X