Με συνταγή... Φουενλαμπράδα στην Πυλαία η ΑΕΚ

Με συνταγή... Φουενλαμπράδα στην Πυλαία η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η ΑΕΚ για να αναμετρηθεί με τον ΠΑΟΚ για την 15η αγωνιστική της Betshop Basket League.

Οι «κιτρινόμαυροι» είναι αποφασισμένοι να πάρουν την 11η νίκη τους στο πρωτάθλημα, σε μία απαιτητική έδρα, ούτως ώστε να διατηρηθούν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και παράλληλα να πάρουν και μία άτυπη… ρεβάνς, για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδος.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Λούκα Μπάνκι θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του για το ντέρμπι, πέραν των τριών γνωστών απουσιών.

Υπενθυμίζεται πως οι Καββαδάς, Μωραϊτης και Ρογκαβόπουλος παραμένουν εκτός, με την ΑΕΚ να ταξιδεύει στην συμπρωτεύουσα με την ίδια ομάδα που πήρε τη νίκη κόντρα στη Φουενλαμπράδα για την 12η αγωνιστική του BCL.

Από την άλλη πλευρά, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα έχει στη διάθεσή του τον Βαγγέλη Μαργαρίτη. Ο έμπειρος φόργουορντ απουσίασε από την νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην Οπάβα, ωστόσο επέστρεψε στη δράση και θα δώσει κανονικά το παρών στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ.

Η… 11άδα της ΑΕΚ έχει ως εξής: (Μπάνκι): Τζέιμς, Ξανθόπουλος, Σάκοτα, Τσαλμπούρης, Ματσιούλις, Λαρεντζάκης, Γκρίφιν, Θίοντορ, Σαντ Ρος, Γιαννόπουλος, Χάντερ.

Η 12άδα του ΠΑΟΚ έχει ως εξής:  (Παπαθεοδώρου): Τζόουνς, Τζέφερσον, Χρυσικόπουλος, Σχίζας, Κόνιαρης, Τέπιτς, Τσόχλας, Μαργαρίτης, Ζάρας, Χάτσερ, Γκάρετ, Γκος.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X