Η ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη καταθέτει… διαπιστευτήρια (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη καταθέτει… διαπιστευτήρια (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα Ιωάννινα με ΠΑΣ κέρδισε 0-4, στο ΟΑΚΑ με τον Αστέρα Τρίπολης νίκησε 3-0, ενώ με 5-0 επικράτησε του Κισσαμικού εντός έδρας. Το σερί των τριών αγώνων για την ΑΕΚ έχουν αφήσει καλή εικόνα και γεύση. Το 3-5-2 «τσουλάει» και ταιριάζει πολύ στην ΑΕΚ, η άμυνα δεν απειλείται και όλα δείχνουν ότι η Ενωση βρήκε επιτέλους… ταυτότητα. Αυτή θέλει να «καταθέσει» και σήμερα (19:30, Novasports2/enwsi.gr) κόντρα στον Πανιώνιο για την 18η αγωνιστική της Super League.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στο κατόπι του Ολυμπιακού που αύριο παίζει στην Τρίπολη, με την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη να θέλει νίκη για να μπορεί να μείνει κοντά στον ΟΣΦΠ ή και να τον πλησιάσει αν χάσει βαθμούς στην Αρκαδία.

Για την ενδεκάδα, το σύστημα είναι δεδομένο, όχι όμως 100% και η διάταξη με τα πρόσωπα. Στην πραγματικότητα ο ρυθμιστής για την ενδεκάδα της ΑΕΚ στο σημερινό ματς είναι ο Νέναντ Κρίστιτσιτς. Η πρώτη σκέψη του Ουζουνίδη είναι ο Σέρβος χαφ για την θέση του Μπακασέτα, ο οποίος θα προωθηθεί δίπλα στον Πόνσε στην θέση του απόντα (τραυματία) Λιβάγια. Ο Κρίστιτσιτς θα μπει ως δεύτερος εσωτερικός χαφ στην τριάδα της μεσαίας γραμμής, μαζί με τον Μάνταλο και τον Άλεφ. Ακριβώς όπως ήταν ο σχηματισμός στο ματς με τον Κισσαμικό. Και σ’ αυτή την περίπτωση, ο Μπακασέτας θα πάρει το ρόλο του Λιβάγια και θα αγωνιστεί ως δεύτερος επιθετικός στο πλάι του Πόνσε.

Πάντως υπάρχει και εναλλακτικό πλάνο, σε περίπτωση που ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν το αποφασίσει τελικά να ξεκινήσει βασικό τον Σέρβο χαφ. Σ’ αυτό το σενάριο θα παραμείνει η τριάδα της μεσαίας γραμμής ίδια με τα παιχνίδια με τον ΠΑΣ και τον Αστέρα, δηλαδή με Άλεφ, Μάνταλο και Μπακασέτα και ένας εκ των Κλωναρίδη ή ακόμη και ο Μπογέ θα πάρουν θέση στην επίθεση.

Εκτός αγώνα πέραν του Λιβάγια είναι και ο Γαλανόπουλος με τον Γιαννιώτα.

Το enwsi.gr θα βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη, θα σας μεταφέρει LIVE την εξέλιξη του ματς και όλο το ρεπορτάζ από το παιχνίδι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X