Πάει Ορεστιάδα με στόχο το Πρωτάθλημα η ΑΕΚ

Πάει Ορεστιάδα με στόχο το Πρωτάθλημα η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνέχεια στις ιστορικές στιγμές που ζει η ανδρική ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της ΑΕΚ αναμένεται να δοθεί το Σαββατοκύριακο (26-27/01) στην Ορεστιάδα. Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στην ακριτική πόλη τους Ολυμπιακό, ΓΣ Φιλία Ορεστιάδας και Παναθηναϊκό για τη 13η, 14η και 15η αγωνιστική της Α1 Κατηγορίας. Οι αγώνες αυτοί θα κρίνουν σε μέγιστο βαθμό τον τίτλο του Πρωταθλητή και άπαντες στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο αναμένουν τη στήριξη των φίλων της ομάδας τόσο από την πόλη, όσο και από τις γύρω περιοχές.

Σήμερα (26/01) η “Ένωση” θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στις 13:00, τη μοναδική ομάδα που την έχει κερδίσει και με νίκη θα κάνει άλμα τίτλου. Μάλιστα, η ΑΕΚ ακόμα και με νίκη με 4-3 μπορεί να κερδίσει την 1η θέση, καθώς στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ναι μεν ηττήθηκε με το ίδιο σκορ, ωστόσο επικράτησε σε περισσότερα games (14-13)!

Στις 16:00 η “Ένωση” θα αντιμετωπίσει την Ορεστιάδα, ενώ την Κυριακή το πρωί (10:00) θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο παλαιό κλειστό της Ορεστιάδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
26/01 13:00 Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΑΕΚ
26/01 16:00 ΓΣ Φιλία Ορεστιάδας – ΑΕΚ
27/01 10:00 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός ΑΟ

Όσον αφορά τη γυναικεία ομάδα, οι πρωτοπόρες της βαθμολογίας αντιμετωπίζουν σήμερα εντός έδρας την ΑΕ Ποντίων Μελισσίων (13η αγωνιστική, 18:00) στο 3ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ την Κυριακή φιλοξενούνται στον Πειραιά από τον ΑΟΕΑ “Αθηνά”  Ν. Φαλήρρου (14η αγωνιστική, 10:30).

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
26/01 18:00 ΑΕΚ – ΑΕ Ποντίων Μελισσίων
27/01 10:30 ΑΟΕΑ “Αθηνά” Ν. Φαλήρου – ΑΕΚ

Ο έφορος των δύο τμημάτων, Νίκος Αλευρομάγειρας, δήλωσε στο aek.gr: ” Στην ανδρική ομάδα, το σημαντικότερο για εμάς είναι ότι ανεξαρτήτου αποτελέσματος, ζούμε ιστορικές στιγμές. Φτάνουμε το Σάββατο να διεκδικούμε το Πρωτάθλημα Ελλάδος από τον πρωταθλητή των τελευταίων ετών, και αυτό από μόνο του συνιστά μεγάλη επιτυχία. Για αυτό και μόνο αξίζει να είμαστε όλοι υπερήφανοι, για ένα τμήμα που πριν 2-3 χρόνια έπαιζε στο τοπικό. Από εκεί πέρα, όμως, άπαντες από τη διοίκηση μέχρι τους παίκτες, έχουμε πίστη ότι μπορούμε να το καταφέρουμε. Τα παιδιά είναι σε εξαιρετική κατάσταση και θα δώσουν το 100% για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Από τον πρώτο γύρο, άλλωστε, φάνηκε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Θέλουμε τον κόσμο μας να έρθει στο γήπεδο, να μας στηρίξει, με τη φωνή του και με κόσμιο τρόπο όπως μόνο αυτός ξέρει. Πρόκειται για αγώνες-γιορτή για το άθλημα και θέλουμε όλοι να το χαρούμε.

Όσον αφορά τη γυναικεία ομάδα, τα κορίτσια μας θα συνεχίσουν με την ίδια συγκέντρωση και λογική έχοντας ως στόχο να τερματίσουν στην 1η θέση της κατηγορίας για τα μπαράζ που έρχονται. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θεωρώ ότι έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να φτάσουμε στο στόχο μας”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X