Επαφές ΑΕΚ-Μπαρτσελόνα για τον 20χρονο εξτρέμ Κάρλες Πέρεθ!

Επαφές ΑΕΚ-Μπαρτσελόνα για τον 20χρονο εξτρέμ Κάρλες Πέρεθ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μέχρι και την 31η Ιανουαρίου θα κρατά… ανοιχτό το παράθυρο για τις μεταγραφές, αν βρει κάτι πολύ, κάτι εξαιρετικό. Και τα δεδομένα αναφέρουν ότι οι θέσεις που κοιτά είναι ακραίος επιθετικός και χαφ υπό προϋποθέσεις.

Πάντως, το πρόσφατο ταξίδι του Νίκου Λυμπερόπουλου στην Βαρκελώνη και η συνάντηση του με τον τζένεραλ μάνατζερ της Μπαρτσελόνα Πεπ Σεγκούρα εκτός από συζήτηση για τις Ακαδημίες φαίνεται ότι είχε και… μεταγραφικό παρασκήνιο.

Σύμφωνα με την «ΩΡΑ των Σπορ» στο τραπέζι έπεσε το όνομα του Κάρλες Πέρεθ, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα Β’. Ο 20χρονος ακραίος επιθετικός παίζει κυρίως δεξιά και μέχρι στιγμής μετρά φέτος 15 ματς με 3 γκολ, 3 ασίστ σε 1.300 αγωνιστικά λεπτά. Πριν 7 χρόνια, το 2012 μεταπήδησε από τις Ακαδημίες της Εσπανιόλ στην U17 της Μπαρτσελόνα και έχει συμμετάσχει σε όλα τα τμήματα πριν πάει το 2017 στην Μπαρτσελόνα Β’.

Φέτος η Μπαρτσελόνα είναι στην Γ’ Ισπανίας (Σεγκούντα Β) και βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω από τις ομάδες που παίζουν μπαράζ ανόδου. Πέρυσι στην Σεγκούντα Ντιβισιόν έπαιξε 27 ματς με 3 γκολ και 2 ασίστ, ενώ αγωνίστηκε και σε 9 παιχνίδια στο Youth League όπου σκόραρε 7 γκολ και είχε και μία ασίστ και τελικά κατέκτησε το τρόπαιο (είχε βάλει 2 γκολ στο 4-5 του ημιτελικού με την Μάντσεστερ Σίτι). Στην ίδια διοργάνωση μία χρονιά πριν είχε ο Πέρεθ σε 7 ματς 3 γκολ και 2 ασίστ.

Πάντως, στις 7 Μαρτίου 2018 με την πρώτη ομάδα με απόφαση του Ερνέστο Βαλβέρδε ο Πέρεθ μπήκε αλλαγή στην θέση του Ντεμπελέ στο 62’ στον τελικό του Supercopa Καταλονίας κόντρα στην Εσπανιόλ (νικητής με 4-2 στα πέναλτι).

Ο Πέρεθ είναι αριστεροπόδαρος αλλά αρέσκεται να παίζει από δεξιά και έχει εξαιρετική επαφή με την μπάλα, ενώ είναι πολύ αποτελεσματικός στο ένας εναντίον ενός. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 και οψιόν για ακόμη δύο χρόνια, ενώ έχει και 5 συμμετοχές με 5 γκολ στις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X