Σουβλάκι με το όνομα του Τσιτσιπά (ΦΩΤΟ)

Ραντεβού με την ιστορία ο Τσιτσιπάς - Προκρίθηκε και παίζει με Φέντερερ στους «16» του Australian Open!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ελληνικό εστιατόριο «Σταλακτίτες» στην Μελβούρνη έφτιαξε σουβλάκι με το όνομα του Στέφανου Τσιτσιπά. Για την ακρίβεια δημιούργησε το «Tsitsipas Souvlaki». Όπως χαρακτηριστικά γράφουν οι άνθρωποι του εστιατορίου «είμαστε ενθουσιασμένοι ν’ ανακοινώσουμε μια νέα προσθήκη στο μενού μας».

Το «Tsitsipas Souvlaki» θα είναι διαθέσιμο στο συγκεκριμένο εστιατόριο από την Πέμπτη και φυσικά όσοι θα βρεθούν την ώρα του αγώνα στο μαγαζί θα μπορούν να το δοκιμάσουν. Το Tsitsipas Souvlaki δημιουργήθηκε με βάση τα αγαπημένα στοιχεία του Στέφανου. Τι θα περιέχει λοιπόν; Αρνί, ντομάτα, τζατζίκι, βασιλικός, ρόδι μέντα, φέτα, πατάτες και τσίλι.

Όπως χαρακτηριστικά γράφουν θα είναι το αγαπημένο σουβλάκι του μενού για 16 δολάρια Αυστραλίας! Η managing director του εστιατορίου, Νικόλ Παπασάβας είπε «Νιώθουμε τόσο περήφανοι για τον Στέφανο και είμαστε ενθουσιασμένοι που δημιουργήσαμε ένα σουβλάκι με το όνομά του».

Δείτε την χαρακτηριστική φωτογραφία:

Σουβλάκι με το όνομα του Τσιτσιπά (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X