Οι συζητήσεις του Λυμπερόπουλου στη Βαρκελώνη

Οι συζητήσεις του Λυμπερόπουλου στη Βαρκελώνη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Βαρκελώνη βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα ο Νίκος Λυμπερόπουλος, φιλοξενούμενος από την Μπαρτσελόνα. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έμεινε για πέντε ημέρες στα διαμερίσματα των «μπλαουγκράνα» και είχε συζήτηση στα γραφεία του καταλανικού συλλόγου με τον Πεπ Σεγκούρα, τον οποίο και γνωρίζει από την κοινή θητεία τους στην Ένωση όταν στον πάγκο ήταν ο Λορέντσο Σέρα Φερέρ.

Ο Λυμπερόπουλος θέλησε να εκμεταλλευτεί αυτή την επαφή και σύμφωνα με την «ΩΡΑ των σπορ», άνοιξε κανάλι επικοινωνίας με την Μπαρτσελόνα, φέρνοντας στο τραπέζι των συζητήσεων θέματα που αφορούν τις ακαδημίες. Συγκεκριμένα θέλησε να μάθει από τον γενικό διευθυντή της «Μπάρτσα» όχι μόνο για το μοντέλο λειτουργίας των τμημάτων υποδομής του συλλόγου της Καταλονίας, αλλά κυρίως και πάνω απ΄όλα, την κατάλληλη αξιοποίηση των νεαρών παικτών και το ενδεδειγμένο τάιμινγκ μετάβασης – προαγωγής από την δεύτερη στην πρώτη ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X