Εμιλιάνο Σάλα: «Αδέλφια μου, είμαι πεθαμένος»

Εμιλιάνο Σάλα: «Αδέλφια μου, είμαι πεθαμένος»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σταμάτησαν χθες το βράδυ οι έρευνες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους, που μετέφερε τον Εμιλιάνο Σάλα από την Νάντη στο Κάρντιφ, τον νέο τόπο κατοικίας του παίκτη, αφού πρόσφατα είχε υπογράψει συμβόλαιο ρεκόρ με την Κάρντιφ, ύψους 17 εκατ. ευρώ.

Ο 28χρονος Αργεντινός αναχώρησε συγκεκριμένα προχθές το απόγευμα από τη Νάντη για την Ουαλία προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του, αλλά το αεροσκάφος εξαφανίστηκε από τα ραντάρ πάνω από το στενό της Μάγχης κοντά στο νησί Άλντερνεϊ. Έπειτα από 36 ώρες ερευνών, οι Αρχές ανακοίνωσαν ότι βρέθηκαν συντρίμμια, χωρίς όμως να τονίζουν με βεβαιότητα ότι πρόκειται για το ίδιο αεροσκάφος.

Την ίδια ώρα, βγήκε στη δημοσιότητα το ηχητικό μήνυμα που είχε αφήσει ο Σάλα σε ένα γκρουπ φίλων του στο WhatsApp, στο οποίο φαίνεται ότι προαισθανόταν την τραγική εξέλιξη:«Γεια σας αδέρφια, τι κάνετε τρελοί; Είμαι… πεθαμένος. Ήμουν στη Ναντ και έκανα ένα σωρό πράγματα. Δεν τελείωναν ποτέ. Τώρα είμαι σε ένα αεροσκάφος που μοιάζει να καταρρέει και ταξιδεύω στο Κάρντιφ. Αύριο το απόγευμα θα ξεκινήσω προπόνηση με τη νέα μου ομάδα. Θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα. Αν σε 1,5 ώρα δεν έχετε νέα μου… Δεν ξέρω αν στείλουν κανέναν να με βρει, γιατί δεν θα μπορούν να με βρουν. Πόσο φοβάμαι!».

Ο Σάλα, που είχε ταξιδέψει με το ίδιο αεροπλάνο στη Γαλλία, για να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μετακόμισής του, ανησυχούσε για το ταξίδι της επιστροφής με το μικρό Piper Malibu. Σύμφωνα με έναν πρώην συμπαίκτη του που τον συνόδεψε στο αεροδρόμιο της Νάντης, είχε πει ότι η διαδρομή προς τη Γαλλία «ήταν άσχημη» και ότι φοβόταν για την ασφάλειά του. Μία πηγή της Daily Mail ανέφερε ότι το εξαθέσιο αεροπλάνο εμφάνιζε τεχνικά προβλήματα πριν το καταδικασμένο ταξίδι, και ότι τελικά κατάφερε να απογειωθεί μετά από τρεις αποτυχημένες απόπειρες.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X