Με Ναδάλ ο Tσιτσιπάς στα ημιτελικά του Australian Open!

Με Ναδάλ ο Tσιτσιπάς στα ημιτελικά του Australian Open!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Tην Πέμπτη (24/1) θα κληθεί o Στέφανος Τσιτσιπάς να αγωνιστεί στον ημιτελικό του Australian Open εκεί όπου θα αντιμετωπίσει έναν σπουδαίο αθλητή, τον Ράφα Ναδάλ!

Ο Ισπανός τενίστας, κάτοχος 17 Grand Slam, θα είναι ο αντίπαλος του 20χρονου Έλληνα τενίστα στα ημιτελικά του Australian Open, καθώς επικράτησε του 21χρονου Αμερικανού Φράνσις Τιαφό με 3-0 σετ (6-3, 6-4, 6-2).

Όσο για την ώρα που θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας του Έλληνα πρωταθλητή την Πέμπτη; Δύσκολα θα οριστεί πάλι σε…  βάρβαρη ώρα για τους Έλληνες, όπως ο αγώνας κόντρα στον Αγκούτ που ξεκίνησε στις 3:30 το πρωί ώρα Ελλάδος, δηλαδή 12:30 το μεσημέρι ώρα Αυστραλίας.

Ο λόγος είναι ότι οι διοργανωτές θα επιχειρήσουν λογικά να διεξαχθεί ο συγκεκριμένος αγώνας σε πιο “εμπορική” ώρα, τόσο για τους ίδιους, όσο και για τις χώρες του… Βορείου ημισφαιρίου, που θα έχουν εστιάσει την προσοχή τους στο Australian Open.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X