«Κακός δαίμονας» του Παναθηναϊκού η Λαμία – Νίκησε με 1-0, βάζοντας γκολ μετά από 689 λεπτά!

«Κακός δαίμονας» του Παναθηναϊκού η Λαμία – Νίκησε με 1-0, βάζοντας γκολ μετά από 689 λεπτά!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις νίκες επέστρεψε η Λαμία, που επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού σήμερα σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το τρομερό γκολ για την ομάδα της Φθιώτιδας πέτυχε ο Μπερτόλιο, ο οποίος σκόραρε με απίθανο βολέ στο 52ο λεπτό βάζοντας έτσι τέλος στην «αφλογιστία» των γηπεδούχων, καθώς χρειάζεται να περάσουν 689 αγωνιστικά λεπτά για να βρει η Λαμία ξανά δίχτυα. Η τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν στο 83ο λεπτό του ματς με τον Λεβαδειακό στις 27 Οκτωβρίου. Δεν κατάφεραν να πιάσουν υψηλά ποσοστά απόδοσης οι παίκτες του Γιώργου Δώνη, που εξαγρίωσαν με την εικόνα τους τον προπονητή τους.

Να σημειωθεί ότι η καλή παράδοση της Λαμίας επί του Παναθηναϊκού διατηρήθηκε και στο σημερινό ματς, με την ομάδα της Φθιώτιδας να έχει μια ισοπαλία και μία νίκη στο πρωτάθλημα και δύο νίκες στο Κύπελλο στον τελευταίο 1,5 χρόνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το «τριφύλλι» δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ποτέ στο ΔΑΚ στις πέντε αναμετρήσεις που έχει δώσει εκεί μέσα σε 90 λεπτά.

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοβ, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Σκαρντοβέλι, Μπλάζιτς (36′ Μπουλούλης), Δημούτσος, Τομάς, Καραμάνος, Μπερτόγλιο (66′ Επστάιν), Μπαράλες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Δώνης (78′ Βέργος), Κάτσε, Μουνιέ (59′ Άλτμαν), Χατζηγιοβάνης (72′ Καμπετσής), Μπουζούκης, Μακέντα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X