Ψάχτηκε για Πόνσε η Γαλατασαράι!

Ψάχτηκε για Πόνσε η Γαλατασαράι!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιθετικό αναζητεί η Γαλατασαράι και σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Εζεκιέλ Πόνσε έχει προταθεί στην ομάδα της Τουρκίας και μάλιστα μέσα στο 2019.

Ο Αργεντινός με το ιταλικό διαβατήριο, που αγωνίζεται στην ΑΕΚ ως δανεικός από τη Ρόμα, προτάθηκε στην «Τσιμ-Μπομ», σύμφωνα με το «sport.24», που αναφέρει πως οι Τούρκοι εξέτασαν την περίπτωσή του και μάλιστα μπήκαν στη διαδικασία να μάθουν περισσότερα για τον άσο της Ένωσης, που μετρά στη φετινή σεζόν 11 γκολ σε 25 εμφανίσεις.

Μάλιστα ο ατζέντης, που τον πρότεινε στη Γαλατά μίλησε με συγκεκριμένα ποσά και για τον παίκτη, αλλά και για τις αποζημιώσεις που θα πρέπει να δοθούν σε Ρόμα και ΑΕΚ.

Να σημειωθεί ότι από τους 25 παίκτες, που προτάθηκαν στην «Τσιμ-Μπομ», ο Βραζιλιάνος Άλαν, που αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Γκουανζού, αποτελεί τον Νο 1 στόχο, ενώ δεν είναι ξεκάθαρο ποιοι είναι οι άλλοι δύο, που προκρίθηκαν από τις επιλογές.

Πάντως φαίνεται δύσκολο ο Πόνσε να είναι ο ένας από τους δύο εναλλακτικούς υποψηφίους, όπως επίσης και ο Ευθύμης Κουλούρης του Ατρομήτου, για τον οποίο οι Τούρκοι έχουν σχηματίσει ολόκληρο φάκελο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X