Γραμματικός: «Με τον κόσμο δίπλα μας πάμε για τη νίκη κόντρα στον Διομήδη»

Γραμματικός: «Με τον κόσμο δίπλα μας πάμε για τη νίκη κόντρα στον Διομήδη»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τη νίκη ψυχολογίας επί της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη στρέφεται πλέον στο Κύπελλο Ελλάδος η ΑΕΚ και στην αυριανή (19:00) πρώτη αναμέτρηση με τον Διομήδης Άργους για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Το ματς θα διεξαχθεί στο «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ και άπαντες στην Ένωση περιμένουν δυναμικό «παρών» από τους φιλάθλους, ώστε με τη δική τους παρουσία να βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει σε ένα καλό σκορ, που θα τη φέρει κοντά στην πρόκριση.

Ο Νίκος Γραμματικός μίλησε στο aek.gr για το πρώτο ματς και επεσήμανε τη σημασία της στήριξης των φιλάθλων: «Είναι ένας ημιτελικός, που σημαίνει από μόνο του πολλά για μία ομάδα. Ταυτόχρονα έχουμε απέναντι μας μία δύσκολη ομάδα, όπως είναι ο Διομήδης Άργους, ενώ το γεγονός ότι προερχόμαστε από αγώνα την Κυριακή, μας προσθέτει κούραση. Από εκεί και πέρα, όμως, είμαστε προετοιμασμένοι και έτοιμοι για τον αγώνα και με την βοήθεια του κόσμο μας που περιμένουμε να γεμίσει το γήπεδο, στοχεύουμε μόνο στη νίκη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X