Χαμός και ξύλο στο Γεντί Κουλέ, ο Παπαδόπουλος χειροδίκησε!

Χαμός και ξύλο στο Γεντί Κουλέ, ο Παπαδόπουλος χειροδίκησε!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είχε επεισόδιο με τον γενικό αρχηγό των φιλοξενούμενων Χρήστο Κουτσοσπύρο που εμφανίστηκε με αίματα στη μύτη και οι άνθρωποι της ομάδας του Αγρινίου ήταν έξαλλοι μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, στις δηλώσεις του, αρχικά συνέστησε στους συναδέλφους του Τραϊανού Δέλλα «να μην υβρίζουν μάνες και σπίτια και μετά ο Δέλλας να μιλήσει για μένα».

Στη συνέντευξη Τύπου όμως, ζήτησε δημόσια συγγνώμη. «Θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη από τον αντίπαλο και την ομάδα μου για ένα περιστατικό στο ημίχρονο. Υπήρχε κάποια ένταση. Δεν είναι κάτι που μας εκφράζει. Ήταν λάθος μου που αντέδρασα έτσι και ας με προκάλεσε ένας άνθρωπος του Παναιτωλικού, δεν είναι κάτι που εκφράζει την ομάδα μας και μένα προσωπικά» είπε.

Τα συναισθήματα στον ΟΦΗ για τη νίκη είναι «ικανοποίηση και ηρεμία, αυτοπεποίθηση για τη για δύσκολη συνέχεια που έχουμε. Πολλά μπράβο στους παίκτες μου για την εμφάνιση. Θέλουμε να είναι μια νέα αρχή. Προσπαθήσαμε να το κάνουμε από το προηγούμενο παιχνίδι. Το σημαντικό είναι η διάρκεια για να ανέβουμε στη βαθμολογία. Πρέπει κάποια στιγμή να πατήσουμε πάνω σε μία νίκη και να πάμε καλύτερα. Δεν μας αρέσει εκεί που είμαστε, θέλουμε να είμαστε ψηλά».

Όσο για τον Αντίλ Ναμπί που στο ντεμπούτο του πέτυχε δύο γκολ… «Τι να πούμε, μας δίνει ποιότητα με καλά χτυπήματα. Στη συνέχεια όσο βρει ρυθμό και τρεξίματα θα μας βοηθήσει περισσότερο».

Από την άλλη, ο Τραϊανός Δέλλας έκανε λόγο για απαράδεκτη ενέργεια και υποστήριξε ότι δεν υπήρχε καμία πρόσκληση προς τον τεχνικό του ΟΦΗ. «Αισθάνομαι πολλά αλλά δεν θέλω να τα εκφράσω. Υπήρξε ένα επεισόδιο στην φυσούνα με απαράδεκτη συμπεριφορά του προπονητή του ΟΦΗ που επιτέθηκε στον γενικό αρχηγό της ομάδας μας. Κατανοώ την πίεση ως ένα βαθμό όμως από αυτό το σημείο μέχρι να υπάρχουν βιαιοπραγίες από προπονητές υπάρχει μεγάλη διαφορά. Δεν θα επιτρέψω στον εαυτό μου να πέσω τόσο χαμηλά και όποιος δεν μπορεί την πίεση, καλύτερα να αλλάξει επάγγελμα. Οι εικόνες μας γύρισαν πολύ πίσω και δεν τιμά την προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ και τους ανθρώπους που έχει πίσω του, επειδή τους γνωρίζω καλά έναν προς έναν, ήταν μια απαράδεκτη ενέργεια. Όμως από αυτό μέχρι να βιαιοπραγούμε, υπάρχει μεγάλη διαφορά» είπε και συμπλήρωσε. «Ντρέπομαι που ο συνάδελφος μου έπεσε τόσο χαμηλά. Είμαστε νέοι άνθρωποι, πρέπει να δείξουμε μια διαφορετική συμπεριφορά όμως τέτοιες συμπεριφορές μας γυρίζουν πολύ πίσω. Είμαι υποχρεωμένος να την στηλιτεύσω για τον ρόλο που πρέπει να έχει ένας προπονητής. Κατά την άποψη μου δεν υπήρξε καμία πρόκληση».

Για τον αγώνα τέλος, είπε ότι «τελείωσε» στο 2-0 και στη λάθος υπόδειξη του διαιτητη.

«Ξέραμε εκ των προτέρων ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ παθιασμένη ομάδα που καιγόταν για βαθμούς. Στο πρώτο 20λεπτο ο αντίπαλος ήταν πολύ καλύτερος, μας πίεσε αρκετά από στατικές φάσεις. Μας αποδιοργάνωσε το γκολ όμως μετά βρήκαμε τα πατήματα μας και σημείο – κλειδί είναι το χαμένο πέναλτι γιατί αν ισοφαρίζαμε θα ήταν άλλο παιχνίδι. Το παιχνίδι τελείωσε στο δεύτερο γκολ και στην αποβολή όπου δεν έχω εικόνα αλλά από τον παίκτη μου ενημερώθηκα ότι η μπάλα ήταν μέσα και οι διαιτητές πρέπει να είναι προσεκτικοί. Στην συνέχεια, ήρθε μοιραία η ήττα και μας χαλάει την εικόνα που είχαμε τον τελευταίο καιρό» τόνισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X