Το έχουν πιστέψει.. στο λιμάνι!

Το έχουν πιστέψει.. στο λιμάνι!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με την διαιτησία τα έβαλε πάλι ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, τονίζοντας πως αν είναι «50%- 50%» οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν κατακτήσουν το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

“Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε δύσκολη έδρα με δύσκολες καιρικές συνθήκες, που μια ποιοτική ομάδα σαν τον Ολυμπιακό, τον δυσκολεύουν πολύ. Μπορεί να γίνουν ατυχείς φάσεις, όπου μπορεί ο μπακ σου να σκοράρει κτλ. Ο ΠΑΣ είναι πολύ καλή ομάδα, απορώ πως έχασε με τέτοιο σκορ την προηγούμενη Κυριακή. Οι παίκτες μας ήταν δυνατοί, τα αποδυτήρια είναι το 99% της δύναμης του Ολυμπιακού. Έπαιξαν σαν σκυλιά, τα έδωσαν όλα. Δεν πρόκειται να τα παρατήσει ο Ολυμπιακός, θα το κυνηγήσει το πρωτάθλημα, και να η διαιτησία παίξει 50-50 θα το πάρουμε το πρωτάθλημα, καλύπτονται οι 8 βαθμοί διαφοράς. Αφιερώνω τη νίκη στον πρόεδρό μας αλλά και στον Κούλη τον Δουρέκα που είναι στη Νότιγχαμ αλλά έχει το μυαλό του εδώ. Έχει υπηρετήσει τον Ολυμπιακό, ένας εργάτης και στρατιώτης.

Έχουμε Κύπελλο μπροστά μας και μετά Τρίπολη. Πρέπει να τα κερδίσουμε και τα δύο, γιατί από εκεί και πέρα θα παίζουμε Τετάρτη-Κυριακή. Έχουμε πολύ καλό ρυθμό και θα ανταπεξέλθουμε, Καρεμπέ, Μοντεστό και προπονητής κάνουν εξαιρετική δουλειά. Ο κόσμος να μας ακολουθεί παντού, γιατί επιμένω: Θα το πάρουμε το πρωτάθλημα!”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X