Επόμενος σταθμός για την άνοδο η Άρτεμις για την ΑΕΚ (18:45, LIVE enwsi.gr)

Επόμενος σταθμός για την άνοδο η Άρτεμις για την ΑΕΚ (18:45, LIVE enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα κορίτσια του «Δικέφαλου» στο βόλεϊ, ολοκλήρωσαν την προηγούμενη εβδομάδα τον πρώτο γύρο της  Pre League με νίκη, 3-0 τον Πανιώνιο.

Πλέον η άνοδος για την ΑΕΚ βρίσκεται στα δικά της χέρια, αφού αν πάρει την νίκη σε όλες τις αναμετρήσεις από τις 11 που απομένουν, θα κατακτήσει την 1η θέση.

Πρώτη μάχη, λοιπόν, σήμερα (19/01, 18:45) στο Σχολικό Κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας όπου οι “κιτρινόμαυρες” υποδέχονται την Άρτεμις Κορυδαλλού στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Pre League. Άπαντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο αναμένουν τους φίλους της ομάδας να τους στηρίξουν και να κάνουν άλλο ένα σημαντικό βήμα προς την άνοδο.

Η διοίκηση της ΑΕΚ για αυτό το λόγο όρισε γενική είσοδο 5 ευρώ, καλώντας τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο.

Ο τεχνικός της “Ένωσης” δεν υπολογίζει την Εικοσιπεντίδου, που αναρρώνει ακόμα, μετά από το χειρουργείο στο πόδι της.

Η αποστολή αποτελείται από τις: Πατρινέλη, Μπελιά, Μπανίκα, Γιοβάνη, Ζίγκα, Χρήστου, Σουβαλιώτη, Σκυθιώτη, Τοτσίδου, Καββαδία, Τέζα, Αντωνιάδη, Βυζαντινού και Ντόνα.

Διαιτητές: Μιχαήλογλου, Μαρκάτης Γραμματεία: Δένδη

Η λίμπερο της ομάδας, Μαριάννα Μπελιά, δήλωσε στο aek.gr: «Tο ματς με την Άρτεμις είναι το πρώτο παιχνίδι του δεύτερου γύρου εύχομαι να γίνει μια καλή αρχή ώστε μέχρι το τέλος να συνεχίσουμε δυναμικά. Σίγουρα δύο παιχνίδια σε μια εβδομάδα είναι κάτι κουραστικό και πόσο μάλλον όταν είναι εκτός Αθηνών και αυθημερόν. Δεν μπορώ να κρύψω όμως, ότι μας βοηθάει κιόλας στο να κρατήσουμε ένα σταθερό ρυθμό για την συνεχίσουμε δυνατά στην συνέχεια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X