Μποροβήλος για υπόθεση Koriopolis: «Μεγάλο φιάσκο - Οχτώ χρόνια ομηρίας και ψέματα»

Μποροβήλος για υπόθεση Koriopolis: «Μεγάλο φιάσκο - Οχτώ χρόνια ομηρίας και ψέματα»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απόλυτα δικαιωμένος από την απαλλαγή του από τις κατηγορείς για το σκάνδαλο Koriopolis εμφανίστηκε ο Γιώργος Μποροβήλος στο SDNA. O πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης ήταν ένας από τους 15 κατηγορούμενους του Koriopolis που αθωώθηκαν, με απόφαση που πήρε την Παρασκευή 18/1, το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Αν ο Μποροβήλος καταδικάζονταν, θα έπρεπε να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο, ευχαρίστησε τους Έλληνες δικαστές που «έκριναν αμερόληπτα μια υπόθεση που αποδείχθηκε φιάσκο».

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους Έλληνες δικαστές, που απέδειξαν για ακόμη μία φορά ότι στέκονται ψηλά στο καθήκον τους και απένειμαν δικαιοσύνη κρίνοντας αμερόληπτα μία υπόθεση που, όπως αποδείχθηκε, ήταν ένα μεγάλο φιάσκο.

Οχτώ χρόνια ομηρίας, οχτώ χρόνια ψέματα, οχτώ χρόνια εκμετάλλευσης από ανθρώπους που είχαν συμφέρον να το κάνουν σχεδόν καθημερινά.

Μου έκαναν μεγάλο κακό και σε μένα και στην οικογένεια μου  και στη δουλειά μου. Παρόλα αυτά δεν κρατάω κακία σε κανέναν, αντίθετα τους εύχομαι να τους έχει ο Θεός καλά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X