Φέντερερ: «Παίζει εξαιρετικά και ανυπομονώ για το match up μαζί του»

Φέντερερ: «Παίζει εξαιρετικά και ανυπομονώ για το match up μαζί του»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρότζερ Φέντερερ, μίλησε στο SDNA για τον προσεχή αντίπαλό του στο Australian Open, τον δικό μας Στέφανο Τσιτσιπά. Μάλιστα, δήλωσε ότι είναι χαρούμενος που θα αγωνιστεί με τον Έλληνα τενίστα.

Δείτε τα όσα είπε:

«Είμαι χαρούμενος που έπαιξα μαζί του στο Hopman Cup. Νομίζω ότι έπαιξε πολύ καλά εκεί, όπως και εγώ. Νομίζω ότι ήταν πραγματικά πολύ υψηλού επιπέδου τένις. Σίγουρα είναι διαφορετικού τύπου παιχνίδι, best of five, σε τέταρτο γύρο Grand Slam, και ξέρουμε τι νιώθουμε σε αυτό το court. Χρειάστηκε να δουλέψει σκληρά απέναντι στον Μπασιλασβίλι σήμερα, γιατί έχει δυνατά χτυπήματα και τον είδα πριν βγω στο ματς να αμύνεται καλά και πολύ».

Και ο βασιλιάς κατέληξε με εγκώμια για τον Στέφανο: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν. Παίζει εξαιρετικά και ανυπομονώ για το match up μαζί του. Νομίζω ότι θα είναι καλό. Μου αρέσει πώς ανακατεύει το παιχνίδι του και επίσης ανεβαίνει στο φιλέ. Το ίδιο θα κάνω κι εγώ, βέβαια. Νομίζω ότι θα δούμε αθλητικό επιθετικό τένις».

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή και θα είναι η πρώτη φορά που ο Στέφανος θα αγωνιστεί σε ένα τόσο μεγάλο γήπεδο, που φυσικά θα είναι ασφυκτικά γεμάτο!.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X