Κινδύνει ακόμα και με αποκλεισμό από το Κύπελλο Ισπανίας η Μπαρτσελόνα

Κινδύνει ακόμα και με αποκλεισμό από το Κύπελλο Ισπανίας η Μπαρτσελόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπαρτσελόνα πρόκειται να υποδεχθεί σήμερα στις 22:30 τη Λεβάντε στο πλαίσιο της ρεβάνς για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ισπανίας, ωστόσο ενδεχομένως αυτό το παιχνίδι να μην έχει νόημα, με ένα δημοσίευμα να προκαλεί σύγχυση τις τελευταίες ώρες στην Ισπανία, καθώς υποστηρίζει πως οι «μπλαουγκράνα» κινδυνεύουν ακόμα και με αποκλεισμό από τη διοργάνωση λόγω αντικανονικής συμμετοχής παίκτη.

Συγκεκριμένα η «El Mundo Deportivo» αναφέρει ότι ο νεαρός Τσούμι που αγωνίστηκε στο πρώτο παιχνίδι, όπου η Μπαρτσελόνα γνώρισε την ήττα με 2-1, ήταν τιμωρημένος και επομένως δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής. Αυτό μπορεί να επιφέρει, λοιπόν, την ήττα με 3-0 στα χαρτιά ή ακόμη και τον αποκλεισμό της Μπάρτσα από τη διοργάνωση.

Η υπόθεση θυμίζει εν πολλοίς εκείνη του Ντμίτρι Τσερίσεβ που οδήγησε στον αποκλεισμό της Ρεάλ Μαδρίτης πριν τρία χρόνια. Ο Ρώσος κουβαλούσε τιμωρία από τον δανεισμό του στη Βιγιαρεάλ και οδήγησε στην τιμωρία των Μαδριλένων.

Η πλευρά των Καταλανών ωστόσο υποστηρίζει ότι η συμμετοχή του είναι καθόλα νόμιμη. Τον ισχυρισμό τους αυτό βασίζουν στο ότι οι «μικρές» ποινές αποκλεισμού, μιας αγωνιστικής, δεν μεταφέρονται στις υπόλοιπες διοργανώσεις της Ισπανίας. Μάλιστα σαν παράδειγμα παραθέτουν και τη χρησιμοποίηση του Λούκας Βάσκεθ στον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Λεγανές, ενώ λίγες ημέρες πριν είχε αποβληθεί στο ματς με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X