Στην... Ινδία ο Τριάδης!

Στην... Ινδία ο Τριάδης!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο πρωτάθλημα της… Ινδίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παναγιώτης Τριάδης! Ο 26χρονος εξτρέμ που ακούστηκε στο παρελθόν για την ΑΕΚ υπέγραψε με την ινδική North East United.

Έχοντας εξασφαλίσει πλουσιοπάροχο συμβόλαιο μέχρι τα τέλη Μαρτίου, ο Τριάδης θα αγωνιστεί στην ομάδα όπου τεχνικός διευθυντής είναι ο Αβράμ Γκραντ, ο οποίος όχι μόνο προοριζόταν για το πόστο του τζένεραλ μάνατζερ στον Παναθηναϊκό, αλλά είχε δώσει το παρών και σε σουίτα του ΟΑΚΑ, μαζί με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Στο συμβόλαιο που υπέγραψε στην ομάδα της Ινδίας ο Τριάδης, υπάρχει και οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο, κάτι που θα αποφασιστεί στα τέλη Μαρτίου και μετά. Το πρωτάθλημα στην Ινδία είναι σε εξέλιξη και η North East United βρίσκεται στην 4η θέση με 20 βαθμούς σε 12 παιχνίδια.

Ο Τριάδης (γεννημένος στις 09/09/1992), που διακρίθηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης το πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν, αγωνίστηκε στη γερμανική Βέχεν Βισμπάντεν το 2011-2012, ενώ από το 2012 μέχρι το 2018 ανήκε στην Ξάνθη. Με την Ελαφρά Ταξιαρχία κατέγραψε φέτος 15 συμμετοχές και σημείωσε δύο γκολ.

Το deal έτρεξε ο εκπρόσωπος του Τριάδη, Γιάννης Εμμανουηλίδης, ενώ ο Γκραντ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να ολοκληρωθεί το deal. Η North East United είναι ομάδα με οικονομική ευρωστία και προπονητής της είναι ο Ολλανδός Eelco Schattorie, ο οποίος στο παρελθόν έχει δουλέψει και στη Σαουδική Αραβία στην Al Ittifaq.

ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ
Ο Τριάδης δεν είναι ασφαλώς ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που θα αγωνιστεί στο ινδικό πρωτάθλημα. Ο Αλέξανδρος Τζόρβας είχε παίξει στην ίδια ομάδα που πήγε τώρα ο 26χρονος εξτρέμ. Ο Κώστας Κατσουράνης είχε υπογράψει στην Pune City, ενώ ο Ηλίας Πολάλης στη Mumbai City.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X