ΑΕΚ-Σαν Λορέντζο στις 15 Φεβρουαρίου και επίσημα το ζευγάρι στο Final 4 του Διηπειρωτικού!

Εικόνες από το ΑΕΚ-Κολοσσός Ρόδου
Photo Credits: INTIME

Η μεγάλη στιγμή της μπασκετικής ΑΕΚ πλησιάζει!

Σαν Λορέντζο – AEK και Φλαμένγκο – Austin Spurs είναι και επίσημα τα ζευγάρια στο Final Four του Intercontinental Cup 2019 που θα διεξαχθεί από τις 15 έως τις 17 Φεβρουαρίου στο Ρίο ντε Τζανέιρο. H FIBA και επίσημα ανακοίνωσε ότι η ΑΕΚ ως κάτοχος του Basketball Champions League θα συμμετάσχει τον προσεχή Φλεβάρη (15-17 Φεβρουαρίου) στο Διηπειρωτικό Κύπελλο στην Βραζιλία!

Όπως έγινε γνωστό, αποφασίστηκε τελικά να διεξαχθεί Final Four και όχι ένας απλός τελικός ανάμεσα σε δύο ομάδες ή Final-6 όπως είχε ακουστεί κάποια στιγμή, με την ΑΕΚ να είναι μία από τις τέσσερις ομάδες, ως κάτοχος του Basketball Champions League. Μαζί της θα είναι ακόμα η αργεντίνικη Σαν Λορέντζο (κάτοχος του Americas League), οι Όστιν Σπερς (περσινοί πρωταθλητές της G-League) και η διοργανώτρια Φλαμένγκο.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που επαναφέρουμε το Διηπειρωτικό Κύπελλο πίσω στην Αμερική, σε αυτό το σπουδαίο γήπεδο μπάσκετ από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016” δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής.

H ανακοίνωση της FIBA:

Η ΑΕΚ ανοίγει τα φτερά της στο FIBA Intercontinental Cup

Η πρωταθλήτρια του NBA G League, oι Austin Spurs, είναι η ομάδα που θα συμπληρώσει την τετράδα των ομάδων που θα πάρουν μέρος στο FIBA Intercontinental Cup, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ρίο ντε Τζανέιρο από τις 15 μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου, με τη συμμετοχή των κατόχων των Ηπειρωτικών κυπέλλων, η ΑΕΚ, ως πρωταθλήτρια του Basketball Champions League, και η San Lorenzo de Almagro από την Αργεντινή, νικήτρια της DIRECTV Liga de las Americas.

Αυτές οι τρεις ομάδες, θα πλαισιωθούν από τη διοργανώτρια ομάδα του τουρνουά, τη Φλαμένγκο, που είναι η τελευταία βραζιλιάνικη ομάδα που κατέκτησε την DIRECTVLiga de las Americas, καθώς και το FIBA Intercontinental Cup (και τους δύο τίτλους το 2014), έχοντας πανηγυρίσει πέντε φορές το εγχώριο πρωτάθλημα της Βραζιλίας, Novo Basquete Brazil (NBB).

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στην Carioca 1 Arena, το εμβληματικό γήπεδο, που φιλοξένησε το άθλημα του μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016. Η μορφή του τουρνουά θα είναι πανομοιότυπη με αυτή του Φάιναλ Φορ, με δύο ημιτελικούς που θα γίνουν στις 15 Φεβρουαρίου, και τους δύο τελικούς, τον μικρό και τον μεγάλο, οι οποίοι θα διεξαχθούν δύο ημέρες αργότερα, την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών είναι τα εξής:

  • San Lorenzo de Almagro vs AEK (15/02, 22:00)
  • Flamengo vs Austin Spurs (16/02, 01:30)

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X