Λενιάμ: «Κάναμε πολλά λάθη και δώσαμε αυτοπεποίθηση στην ΑΕΚ»

Λενιάμ: «Κάναμε πολλά λάθη και δώσαμε αυτοπεποίθηση στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Απογοητευμένος από την ήττα της ομάδας του εμφανίστηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Λορέν Λενιάμ.

Ο προπονητής της Ντιζόν στάθηκε στην ανωτερότητα της «Βασίλισσας», αλλά και στα πολλά λάθη που έκανε η ομάδα του, τονίζοντας πως με αυτόν τον τρόπο έδωσαν ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στους αντιπάλους.

«H διαφορά στο σκορ δείχνει και τη διαφορά των δύο ομάδων. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλή άμυνα στην αρχή και να βγάλουμε επιθετικότητα στο παιχνίδι μας. Κάναμε όμως πολλά λάθη κι έτσι δεν μπορείς να παίξεις μπάσκετ. Η ΑΕΚ τα εκμεταλλεύτηκε, βγήκε στον αιφνιδιασμό, είχε και καλό passing game κι έφτασε στη νίκη. Στην επίθεση εκτός από τα πολλά λάθη, χάσαμε και πολλά ελεύθερα σουτ. Έτσι, δώσαμε ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στους αντιπάλους μας», ανέφερε ο έμπειρος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Αλεξάντερ Σαζάνγκ πρόσθεσε από την πλευρά του: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι απένανι σε σκληρή ομάδα. Είναι δύσκολο να νικήσεις μια ομάδα που έχει τόσο καλό passing game. Από κάποια στιγμή και μετά τα παρατήσαμε στην άμυνα και η ΑΕΚ το εκμεταλλεύτηκε, καθώς είχε καλό ροτέισον. Η ΑΕΚ ήταν έτοιμη να παίξει μετά το ημίχρονο και έβγαλε ένταση. Έπρεπε κι εμείς να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X