Κακήν κακώς φεύγει ο Φετφατζίδης από τον Ολυμπιακό

«Ψάχνεται» να φύγει ο Φετφατζίδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ψάχνεται για την απόκτηση ενός ακόμη εξτρέμ ο Ολυμπιακός.Στην πρώτη σειρά της σχετικής λίστας βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Πορτογάλος Ζιλ Ντίας, ο οποίος παίζει ως δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ από τη Μονακό. Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επαφές μεταξύ των τριών εμπλεκομένων συλλόγων βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο και ο δρόμος είναι ανοικτός για το deal, με δανεισμό έως το φινάλε της περιόδου και οψιόν αγοράς. Εδώ, ωστόσο, υπάρχει ένα εμπόδιο που θα πρέπει να ξεπεραστεί, ώστε ο Ντίας, αν τελικά φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, να βρει χώρο και χρόνο δράσης.

Στο ρόστερ των “ερυθρολεύκων” έπειτα από την αποχώρηση των δύο λάτιν, Πάρντο (Τολούκα) και Σεμπά (Αλ Σαμπάμπ), βρίσκονται άλλοι πέντε παίκτες για τα “φτερά”. Πέρα από τους Θεωρητικά βασικούς Ποντένσε και Χριστοδουλόπουλο, στη σειρά περιμένουν ο νεοαποκτηθείς Γιώργος Μασούρας, ο Ναουέλ και ο Φετφατζίδης.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό για να έρθει ο επόμενος θα πρέπει να αποχωρήσει ή ο νεαρός Ισπανός (έχει έρθει ως δανεικός από τη Βιγιαρέαλ) ή ο “Φέτφα”. Ο κλήρος, όπως φαίνεται, θα πέσει στον Έλληνα διεθνή, ο οποίος παρά τα αδιαμφισβήτητα προσόντα του δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις μεγάλες προσδοκίες, ενώ τον στοιχειώνει και η τεράστια ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό του ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Παρά τις ευκαιρίες που του δόθηκαν και τη στήριξη που του παρείχε η τεχνική ηγεσία, ο 28χρονος παίκτης δεν μπόρεσε να γίνει όσο απαραίτητος πρέπει, με αποτέλεσμα να είναι ορθάνοικτο πλέον το ενδεχόμενο παραχώρησής του. Φέτος μετράει συνολικά 18 συμμετοχές, με συγκομιδή ένα γκολ και μία ασίστ. Τελευταία του παρουσία στο πρόσφατο ματς Κυπέλλου με την Ξάνθη, όπου ενώ πήρε φανέλα βασικού δεν κατάφερε να ξεφύγει από τη -γενική- μετριότητα.

Εξελίξεις επί του θέματος αναμένονται ακόμη κι έως το τέλος της εβδομάδας, με το ενδεχόμενο δανεισμού του “Φέτφα”, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021, να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X