«Χάλασε» του Μπονατίνι στον ΠΑΟΚ-Ζήτησαν πολλά χρήματα οι Γουλβς

«Χάλασε» του Μπονατίνι στον ΠΑΟΚ-Ζήτησαν πολλά χρήματα οι Γουλβς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπονατίνι ήταν και πάει για τον ΠΑΟΚ… Οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις των Γουλβς για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου επιθετικού αναγκάζουν τους «ασπρόμαυρους» να στραφούν σε άλλες λύσεις.

Συγκεκριμένα οι Γουλβς ήθελαν ο δανεισμός του Μπονατίνι να συνδυάζεται με ρήτρα αγοράς ύψους 4.000.000 ευρώ το καλοκαίρι και να διατηρήσουν το 40% των δικαιωμάτων του 25χρονου επιθετικού με τον ΠΑΟΚ να πληρώνει κοντά στο 1 εκατομμύριο για το εξάμηνο «ενοίκιο» του παίκτη και το μισό συμβόλαιο του μέχρι τον Ιούνιο.

Οι Θεσσαλονικείς περίμεναν τον παίκτη μέσα στις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο κρίνοντας πως η περίπτωση του είναι ασύμφορη οικονομικά κοιτούν πλέον αλλού για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Η μία περίπτωση είναι του Κλαούντιου Κεσέρου, με τον Ρουμάνο επιθετικό να αποκαλύπτει σήμερα στον Τύπο της χώρας του, ότι είναι σε συζητήσεις με τον «Δικέφαλο». Η δεύτερη περίπτωση, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, είναι αυτή του Σλοβάκου επιθετικού της Ξάνθης, Ερικ Γέντρισεκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X