Στον τελικό οι Κορασίδες 2 της ΑΕΚ στο βόλεϊ!

Στον τελικό οι Κορασίδες 2 της ΑΕΚ στο βόλεϊ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα Κορασίδων 2 των ακαδημιών βόλεϊ της ΑΕΚ προκρίθηκε στον Τελικό του Πρωταθλήματος Εκτός Συναγωνισμού 2, μετά από την επικράτηση της με 3-1 επί του Μαρκοπούλου. Η αναμέτρηση διεξήχθη στην έδρα του αντιπάλου, καθώς εκεί λαμβάνει χώρα το φάιναλ φορ. Η «Ένωση» θα αντιμετωπίσει αύριο (13/01) στις 19:30 την ομάδα ΣΦΑ Μελισσίων. Ο «Φοίβος» που ήταν η νικήτρια του έτερου ημιτελικού.

Οι νεαρές αθλήτριες έχασαν μόλις ένα σετ, το τρίτο, και αυτό στις λεπτομέρειες (24-26), ωστόσο στα υπόλοιπα ήταν κυρίαρχες της αναμέτρησης και δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα.

Σημαντικό είναι να τονίσουμε ότι στο γήπεδο βρέθηκαν και πολύ φίλοι της ΑΕΚ οι οποίοι μετά το τέλος της αναμέτρησης, περίμεναν τις μικρές του «Δικέφαλου» για να τις αποθεώσουν, με το βίντεο που ακολουθεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποτυπωθούν οι απίστευτες στιγμές!

ΑΕΚ – ΑΟ Μαρκοπούλου 3-1
Τα σετ
: 25-13, 25-21, 24-26, 25-19.

Δείτε το βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X