Στα Ιωάννινα με Κρίστιτσιτς και Μπακασέτα η ΑΕΚ

Στα Ιωάννινα με Κρίστιτσιτς και Μπακασέτα η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει σήμερα με προπόνηση στις 12:00 την προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα (19:30) για τη 16η αγωνιστική της Super League.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να πάρει στην αποστολή για πρώτη φορά τον Νέναντ Κρίστισιτς και τον Τάσο Μπακασέτα. Ο πρώτος έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στις προπονήσεις αυτές τις λίγες μέρες που είναι στην Ελλάδα και ο δεύτερος ύστερα από την ανανέωση του θα βρίσκεται στην 18αδα. Πάντως και οι δυο δύσκολα θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα.

Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα, ο Μπάρκας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Χουλτ στο αριστερό και ο Μπακάκης στο δεξί άκρο άμυνας, ενώ δύο από τους Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου και Τσόσιτς θα είναι τα στόπερ. Για τη μεσαία γραμμή ελλείψει του Γαλανόπουλου σίγουρος είναι ο Άλεφ, ενώ από εκεί και πέρα υπάρχουν δύο σενάρια: να παίξει ο Μάνταλος όπως και στο ματς Κυπέλλου ή να προτιμηθεί ο Μοράν. Ο αρχηγός της «Ένωσης» αν δεν παίξει στον άξονα θα μεταφερθεί αριστερά παίρνοντας τη θέση του Μπογέ, ενώ υποψήφιος για τη θέση του δεξιού χαφ είναι και ο Γκάλο. Ο Κλωναρίδης είναι υποψήφιος για το δεξί άκρο της επίθεσης, ενώ ο Λιβάγια θα κινείται πίσω από τον Πόνσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X