Μάρβη Γιοβάνη: «Μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου»

Η Μάρβη Γιοβάνη μίλησε για την νίκη με τον Πανιώνιο και για το πόσο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα για την «Ένωση». Επίσης, τόνισε ότι η ομάδα δεν είναι εκτός του στόχου της ανόδου και πως υπάρχουν πολλά πράγματα ακόμα για να βελτιώσουν.

Δείτε όσα δήλωσε η διαγώνια της ΑΕΚ στο enwsi.gr:

Για τον αγώνα: «Ήταν το πρώτο παιχνίδι για την νέα χρονιά, μπορεί με αυτή την ομάδα να μην έχουμε τους ίδιους στόχους παρόλα αυτά έπρεπε να είμαστε προσεχτικές. Είχαμε την διακοπή, οπότε μετά από ένα τέτοιο διάστημα χωρίς να έχουμε βρεθεί όλες μαζί λόγω των απουσιών που είχαμε λόγω εθνικής ομάδας, ήμασταν σοβαρές. Αργήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι, αλλά το βρήκαμε και καταφέραμε να κερδίσουμε το πρώτο σετ. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα ήταν θετικό για εμάς και αυτό που θέλαμε. Έτσι κρατάμε αυτό το αποτέλεσμα και πάμε για το επόμενο παιχνίδι στην Καλαμάτα για το Κύπελλο».

Για την συνέχεια του δεύτερου γύρου της Pre League: «Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα και πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, γιατί μέσα από αυτά γινόμαστε καλύτερες. Έχουμε πολλά που χρειάζεται να βελτιώσουμε και είμαστε σε έναν καλό δρόμο. Μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου δεν είμαστε εκτός στόχου σε καμία περίπτωση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X