Φλεβαράκης: «Δεν μας άφησε περιθώρια η ΑΕΚ, αξίζει συγχαρητήρια»

Φλεβαράκης: «Δεν μας άφησε περιθώρια η ΑΕΚ, αξίζει συγχαρητήρια»
Photo Credits: INTIME

Στην ανωτερότητα της ΑΕΚ από τα πρώτα λεπτά του αγώνα εστίασε ο Κώστας Φλεβαράκης, ο οποίος αναφέρθηκε στη δύσκολη συνέχεια της ομάδας του.

Της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Στο σημερινό ματς, όπως είναι το πρωτάθλημα, όταν παίζουν οι έξι πρώτες ομάδες με τις υπόλοιπες, τα παιχνίδια αυτά εξαρτώνται κυρίως από αυτούς. Σε πόσο μέτρια μέρα θα τους βρεις, πόσο κουρασμένους. Αν θα τους βρεις σε μία περίοδο κρίσης.

Η ΑΕΚ ξέραμε ότι θέλει μετά από κάποια αρνητικά αποτελέσματα, να δείξει καλό πρόσωπο. Αυτό ήταν καλό για εμάς. Θέλω ο αντίπαλος να το παλεύει μέχρι τέλους. Δεν μας άφησε περιθώρια η ΑΕΚ. Είχαμε διάθεση. Πήραμε 13 επιθετικά ριμπάουντ. Είχαμε ίδιες ασίστ με την ΑΕΚ. Αυτό λέει πολλά. Αλλά με το εξωπραγματικό ποσοστό της ΑΕΚ στα τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο, σε συνδυασμό με τα δικά μας λάθη, δεν μπορείς να περιμένεις κάτι καλύτερο. Αυτά τα λάθη, όταν τα κάνεις με ομάδες τόσο υψηλού επιπέδου, είναι δεδομένο ότι θα τα πληρώσεις. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Παίξαμε με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Τακτικά προετοιμαζόμαστε για να είμαστε πολύ πιο έτοιμοι στα ματς που θα ακολουθήσουν. Καλή επιτυχία στην ΑΕΚ, στη συνέχεια της σεζόν, σε Ελλάδα και Ευρώπη».

«Αν δεις και το νούμερο της ΑΕΚ στο τρίποντο και τα 24 λάθη που κάναμε, αυτό είναι όλο. Είχαμε ενέργεια, ομαδικό πνεύμα, που δεν μας έδωσε κάτι στο σημερινό ματς, αλλά μπορεί να είναι χρήσιμο για τη συνέχεια. Αυτό μας έλειψε στο προηγούμενο ματς. Αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο σαφώς υψηλότερου επιπέδου. Πρέπει να κρατήσουμε την προσπάθεια που κάναμε μαζί».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X