Οι σκέψεις του Ουζουνίδη για τον Κρίστιτσιτς

Η «τρύπα» στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ δίχως υπερβολή μοιάζει με… μαύρη και όσο πιο άμεση είναι η ενεργοποίηση του Νέναντ Κρίστιτσιτς, τόσο το καλύτερο.

Ωστόσο ο 28χρονος μέσος, προέρχεται από μεγαλύτερη αποχή από ότι οι υπόλοιποι παίκτες της ΑΕΚ και κανένας στο «στρατόπεδο» του «Δικεφάλου» δεν επιθυμεί να ρισκάρει κάποιο πιθανό τραυματισμό του, βάζοντάς τον νωρίτερα στη δράση από ότι πρέπει.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο περιθώριο της προπόνησης της Παρασκευής μίλησε με τον Σέρβο χαφ, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να μάθει πως αισθάνεται και κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει. Ο προπονητής της «Ένωσης» φοβάται τον αγωνιστικό χώρο των Ιωαννίνων, αλλά και τις καιρικές συνθήκες, αφού σύμφωνα με τις προβλέψεις προβλέπεται χιονόπτωση για τη Δευτέρα που είναι η μέρα του αγώνα.

Θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως ο Κρίστιτσιτς θα ταξιδέψει με την αποστολή της ΑΕΚ στην Ήπειρο, αλλά είναι απίθανο να ξεκινήσει βασικός. Πιθανότατα θα πάρει κάποιο χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο, αν το επιστρέψουν ή το… επιβάλλουν τα δεδομένα του ματς…

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι πολύ πιθανό, έως βέβαιο, πως στα Γιάννινα θα ταξιδέψει και ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος πλέον υπολογίζεται κανονικά από τον Μαρίνο Ουζουνίδη…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X