Επιστρέφουν στις προπονήσεις Τοτσίδου και Γιοβάνη

Με εργομετρικές εξετάσεις ξεκίνησε η χρονιά για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που προετοιμάζεται για την ολική αντεπίθεση στον δεύτερο γύρο της preleague που θα την φέρει μέσα στις θέσεις ανόδου. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο τον Πανιώνιο στη Νέα Φιλαδέλφεια όμως νωρίτερα ο προπονητής, Μανώλης Αποστολογιωργάκης θέλησε να δει την ετοιμότητα των αθλητριών του μετά τις διακοπές των εορτών.

Στις προπονήσεις της ΑΕΚ αναμένεται να ενσωματωθούν από σήμερα οι δύο διεθνείς, Σία Τοτσίδου και Μάρβη Γιοβάνη οι οποίες ήταν με την Εθνική στο Μαυροβούνιο. Αμφότερες θα τεθούν από σήμερα στη διάθεση του προπονητή τους για τον αυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα για τον «Δικέφαλο» ακούει στο όνομα Ιωάννα Εισκοπεντίδου, που έχει κάνει χειρουργείο στο πόδι της και θα είναι έτοιμη από Δευτέρα με την νεαρή Ιωάννα Πατρινέλη να παίρνει τη θέση της στην αποστολή. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 18:45 με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» να περιμένουν και την συμπαράσταση του κόσμου. Διαιτητές ορίστηκαν οι: Νικολόπουλος, Μάλφας, Γραμματεία: Τάλαρου, Παρατηρητής: Καπάνταης.

Η αποστολή αποτελείται από τις: Πατρινέλη, Μπελιά, Μπανίκα, Γιοβάνη, Ζίγκα, Χρήστου, Σουβαλιώτη, Σκυθιώτη, Τοτσίδου, Καββαδία, Τέζα, Αντωνιάδη, Βυζαντινού και Ντόνα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X