Στην Ομόνοια ο Ατζαγκούν

Στην Ομόνοια ο Ατζαγκούν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Αμπντούλ Ατζαγκούν, ανακοίνωσε η Ομόνοια. Ετσι ο κυπριακός σύλλογος έδωσε συνέχεια στη μεταγραφική του ενίσχυση με παίκτες, που στο παρελθόν έχουν περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα έδωσε η Ομόνοια, καθώς μετά τους Μαυρία και Κολοβό ενέταξε στο ρόστερ της ακόμα έναν.

Ο λόγος για τον Αμπντούλ Ατζαγκούν, τον οποίο και απέκτησε με την μορφή δανεισμού από την βελγική Κορτράϊκ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου Νιγηριανού μεσοεπιθετικού, Abdul Ajagun, με τη μορφή δανεισμού από την Βελγική KV Kortrijk.

Η συμφωνία προνοεί συνεργασία μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν από το καλοκαίρι του 2017 στην KV Kortrijk, ενώ προηγουμένως έπαιξε για μια σεζόν (2016-17) στην Ολλανδική Roda JC. Φόρεσε για τρία χρόνια τη φανέλα του Παναθηναϊκού, με τον οποίο κατέκτησε ένα κύπελλο και είχε συμμετοχή στους ομίλους του Europa League. Υπήρξε διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Νιγηρίας, ενώ το 2011 κατέκτησε την πρώτη θέση στο African Youth Championship».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X