Αφιερωμένη στους μικρούς μαχητές της ζωής η 21η αγωνιστική

Σε πραγματικούς ήρωες θα είναι αφιερωμένη η 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε σήμερα πως στη συγκεκριμένη «στροφή» θα σταλεί ένα ιδιαίτερο μήνυμα για τους μικρούς μαχητές της ζωής και πως στόχος είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση για τις ανάγκες των παιδιών που πάσχουν από κακοήθη νοσήματα, αλλά και τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης. Αναλυτικά:

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League αποφασίστηκε ομόφωνα όπως η 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή διεξαχθεί την Τετάρτη και Πέμπτη 30 και 31 Ιανουαρίου 2019, το αναλυτικό πρόγραμμα της οποίας θα ανακοινωθεί άμεσα.

Επίσης, αποφασίστηκε ομόφωνα ότι η 21η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή θα αφιερωθεί στον αγώνα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τις ανάγκες των παιδιών που πάσχουν από κακοήθη νοσήματα και τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “ΦΛΟΓΑ” και “ΛΑΜΨΗ”».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X