Συνεχίζεται το...φλερτ της Φενέρ με Πέλκα

Συνεχίζεται το...φλερτ της Φενέρ με Πέλκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Sabah», ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στα μεταγραφικά της τουρκικής ομάδας, με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Νταμιέν Κομόλι, να χειρίζεται την υπόθεση.

Σημειώνεται επίσης ότι δεν έχει κλείσει τον παίκτη η Φενέρ, η οποία είναι δεύτερη από το τέλος στη Super Lig και θέλει να ενισχυθεί άμεσα ώστε να ανέβει βαθμολογικά. Αναφέρεται επίσης ότι ο άσος του «δικεφάλου του Βορρά» βρέθηκε στην Τουρκία τις ημέρες των γιορτών μαζί με τη σύντροφό του και πως παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση της μπασκετικής ομάδας κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης για την Ευρωλίγκα (28/12).

Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφεται για τον διεθνή μεσοεπιθετικό στη γειτονική χώρα και πρόσφατα από τον ΠΑΟΚ, όπως και από τον ποδοσφαιριστή, διαψεύστηκαν τα διάφορα σενάρια που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X