Δεν παίζει μόνη η ΑΕΚ για Πέτερσον

Δεν παίζει μόνη η ΑΕΚ για Πέτερσον
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί στην ΑΕΚ να μην έχουν…πατήσει «delete» στο όνομα του Κρίστοφερ Πέτερσον και να διατηρούν τον Σουηδό εξτρέμ στη μεταγραφική τους ατζέντα, ωστόσο εσχάτως οι «κιτρινόμαυροι» αποκτούν και…παρέα!

Στην Ολλανδία έχει βουίξει ο τόπος πως μετά την Ένωση και η Φενέρμπαχτσέ έδειξε σοβαρό ενδιαφέρον για τον 24χρονο εξτρέμ της Χέρακλες.

Παρεμπιπτόντως, μάλιστα, στη «χώρα των τουλιπών» κυκλοφορεί πως εκτός από την ΑΕΚ και την Φενέρμπαχτσέ, υπάρχουν και κλαμπ από Ισπανία και Ιταλία που έχουν στραμμένες τις κεραίες τους προς τον άσο της Χέρακλες.

Να θυμίσουμε πως μέχρι πρότινος οι απαιτήσεις της ολλανδικής ομάδας για την πώληση του ποδοσφαιριστή κυμαίνονταν μεταξύ 1,5 – 2 εκατ. ευρώ κι ενώ το συμβόλαιο του Πέτερσον με την Χέρακλες ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019, με το κλαμπ να διατηρεί μονομερή οψιόν ανανέωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X