Προβάδισμα πρόκρισης για Λάρισα (VIDEO)

Προβάδισμα πρόκρισης για Λάρισα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προβάδισμα… πρόκρισης πήρε η ΑΕΛ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, επικρατώντας των Αρκάδων με 3-2, σε ένα ματς που τα είχε… όλα, όμως άφησε ανοικτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς.

Στον… χιονισμένο αγωνιστικό χώρο του AEL FC Arena, οι γηπεδούχοι… πατούσαν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο παίρνοντας το προβάδισμα με 3-1, με τον Αστέρα να παρουσιάζει καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο μέρος, όπου μείωσε στο τελικό 3-2, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να αφήνει με παράπονα και τις δύο ομάδες για τις αποφάσεις του.

Το φιλμ του αγώνα

Η Λάρισα πατούσε καλύτερα στο … χιονισμένο αγωνιστικό χώρο στα πρώτα λεπτά του αγώνα και μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης, ευτύχισε να προηγηθεί στο σκορ, με τον Μίλος Ντέλετιτς να κάνει ωραία ατομική ενέργεια, βρίσκοντας κενό στην άμυνα του Αστέρα Τρίπολης και με πλασέ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασιάδη, για το 1-0 της ΑΕΛ.

Στο 18ο λεπτό ο διαιτητής της αναμέτρησης, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τον πάγκο της ΑΕΛ, αφού υπέδειξε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ τον Μίλος Ντέλετιτς, που έβγαινε φάτσα με την εστία του Αστέρα Τρίπολης. Στο 22ο λεπτό, οι «βυσσινί» διπλασίασαν το προβάδισμά τους, με τον Νίκολα Ζίζιτς, να εκτελεί απευθείας φάουλ αιφνιδιάζοντας τον Αθανασιάδη, με τη μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Αστέρα.

Η… απάντηση των φιλοξενούμενων, ήρθε στο 43′, όταν κέρδισαν φάουλ έξω από την περιοχή της ΑΕΛ, με τον Κοσμά Τσιλιανίδη να αναλαμβάνει την εκτέλεση. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός των Αρκάδων, με άψογο χτύπημα έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Κρίστινσον, μειώνοντας το σκορ σε 2-1.

Λίγα λεπτά αργότερο σημειώθηκε η φάση, που… άναψε τα αίματα στο AEL FC Arena, αφού ο Αθανάσιος Σέζος υπέδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Ντέλετιτς από τον Αθανασιάδη, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων, με το ριπλέι της φάσης να δείχνει ότι ο πορτιέρε του Αστέρα Τρίπολης, πρώτα βρήκε μπάλα.

Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Φατιόν, στέλνοντας την μπάλα στο βάθος της εστίας του Αθανασιάδη, διαμορφώνοντας το 3-1 υπέρ της ΑΕΛ, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας Τρίπολης παρουσίασε διαφορετικό πρόσωπο, βάζοντας… δύσκολα στην ΑΕΛ, με τους Αρκάδες στο 65ο λεπτό να μειώνουν σε 3-2, με τον Μιχάλη Μανιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κρίστινσον με τακουνάκι, μετά τη σέντρα του Κυριακόπουλου.

Oι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να είναι απειλητικοί έχοντας την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να καταφέρουν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης, που θα τους έδινε το πάνω χέρι ενόψει της ρεβάνς στην Τρίπολη, με το τελευταίο σφύριγμα του Αθανάσιου Σέζου, να βρίσκει την ΑΕΛ να πανηγυρίζει τη νίκη με 3-2, που της δίνει… προβάδισμα πρόκρισης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΛ (Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Γιακιμόφσκι, Ζίζιτς, Σικάβκα (80′ Πίτι), Νούσιος (61′ Νούνιτς), Σεσέροβιτς (75′ Μπαργκάν), Γκοΐκοβιτς, Φατιόν.

Αστέρας Τρίπολης (Παράσχος): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (82′ Ρόλε), Φερνάντεζ (67′ Δουβίκας), Μανίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X