Με χατ-τρικ Κουλούρη έκλεισε... θέση για τα προημιτελικά ο Ατρόμητος (VIDEO)

Με χατ-τρικ Κουλούρη έκλεισε... θέση για τα προημιτελικά ο Ατρόμητος (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα πλάνα του για τα… προημιτελικά κάνει ήδη ο Ατρόμητος, ο οποίος με χατ-τρικ του… συνήθη ύποπτου Ευθύμη Κουλούρη πέρασε σαν σίφουνας από τη Ριζούπολη νικώντας με 3-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι Περιστεριώτες ήταν εμφανώς ανώτεροι και μπήκαν μπροστά στο σκορ με πέναλτι του Κουλούρη στο 27′, το οποίο κέρδισε ο Μάντσον από τον Κονέ για επικίνδυνη προβολή στο πρόσωπο του μέσου του Ατρόμητου.

Στο 62′ οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους, με τον δανεικό επιθετικό από τον ΠΑΟΚ να σκοράρει, έπειτα από απόκρουση του Βάσιτς σε πλασέ του Ενσικουλού, τελειώνοντας ουσιαστικά τη… σεμνή τελετή.

Το… κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 71ο λεπτό, με δράστη ξανά τον Κουλούρη, με τον 22χρονο επιθετικό να περνάει πολύ όμορφα την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» για το 0-3, έπειτα από εξαιρετική μπαλιά του Μάντσον.

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

Απόλλων Σμύρνης (Μπάμπης Τεννές): Βάσιτς, Στάθης, Ναδάλες, Τζανετόπουλος, Λούκιτς, Γκίνο, Τριάδης (46’ Ναζλίδης), Ντ’ Ούρσο (69′ Κοντοές), Μπεντινέλι, Κονέ (62’ Ντεφεδερίκο), Ακόστα.

Ατρόμητος (Nταμίρ Κάναντι): Θεοδωράκης, Σάκιτς, Ούμπιντες, Χατζηισαΐας, Νάτσος, Καρασαλίδης, Μάντσον (76′ Ρισβάνης), Κουλούρης, Μπρούνο, Μούγιατκιτς (58’ Ενσικουλού), Κυβρακίδης (66’ Γιαννούλης).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X