Σπουδαία νική για την ΑΕΚ στο Futsal με 3-2 επί της Ολυμπιάδας

Σπουδαία νική για την ΑΕΚ στο Futsal με 3-2 επί της Ολυμπιάδας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με νίκη ξεκίνησε το 2019 η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν της Ολυμπιάδας με 3-2 στην έδρα τους. Παρότι, η Αγιά Παρασκευή είναι μια δύσκολη έδρα, ο «Δικέφαλος» κατάφερε να μπει με το δεξί στο νέο έτος, φτάνοντας στην 14η νίκη του σε 16 αγώνες, στην Futsal Superleague. Έτσι κατάφερε να μειώσει την διαφορά από την κορυφή στους 3 βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΚ ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι και κατάφερε να βρει νωρίς γκολ. Συγκεκριμένα, ο Ντάτης άνοιξε το σκορ, μόλις στο 5′, πετυχαίνοντας και το πρώτο «κιτρινόμαυρο» τέρμα το 2019. Η «Ένωση» προσπάθησε να βρει και δεύτερο γκολ, ωστόσο, οι γηπεδούχοι μετά από ώρα ήταν αυτοί που χαμογέλασαν, ισοφαρίζοντας στο 14′ σε 1-1. Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να σκοράρουν, με το 1-1 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι «κιτρινόμαυροι» γνωρίζοντας ότι δεν έχουν πολλά περιθώρια για απώλειες, πίεσαν από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η πίεση απέδωσε καρπούς, καθώς ο Μάνος με δύο γκολ στο 22′ και στο 25′ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-3. Οι γηπεδούχοι επανήλθαν στο παιχνίδι, με γκολ στο 32′, βάζοντας… «φωτιά» στα τελευταία 8 λεπτά της αναμέτρησης. Παρά τις προσπάθειες των παικτών της Ολυμπιάδας, η ΑΕΚ διατήρησε το υπέρ της 3-2 μέχρι τέλους, πανηγυρίζοντας ένα πολύ σημαντικό «διπλό».

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ΑΕΚ, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (12-13/01) όταν και θα οριστεί ο εντός έδρας αγώνας με αντίπαλο τον Ερμή Ζωγράφου.

Ολυμπιάδα Αγ. Παρασκευής – ΑΕΚ 2-3

Σκόρερς: Ντάτης, Μάνος (2).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X