14χρονος κέρδισε τον καρκίνο και έπαιξε για τη Γιουβέντους (ΦΩΤΟ)

14χρονος κέρδισε τον καρκίνο και έπαιξε για τη Γιουβέντους (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πιο σπουδαίο δώρο έλαβε ο 14χρονος Μπράιαν Ντοντιέν τα προηγούμενα Χριστούγεννα όταν και έμαθε ότι νίκησε τη μάχη με τον καρκίνο, με τον οποίο πάλευε από το 2015. Χθες έπαιξε μάλιστα και το πρώτο του παιχνίδι με την Κ15 της Γιουβέντους, αφού ανήκει στα τμήματα υποδομής της «Γηραιάς Κυρίας».

Στη διάρκεια της μάχης που έδωσε, συμπαραστάτης του ήταν και ο Πολ Πογκμπά, τον οποίο ο μικρός Μπράιαν θαύμαζε από τις ημέρες που έπαιζε στη Γιουβέντους. Μόλις έμαθε τα νέα, ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενθουσιάστηκε και ανέβασε βίντεο για τον μικρό στο Instagram γράφοντας: «τι ευλογία που ο Μπράιαν νίκησε τον καρκίνο και έπαιξε σήμερα το πρώτο του παιχνίδι με την Κ15 της Γιουβέντους. Είμαι τόσο περήφανος για σένα φίλε μου, σ’ ευχαριστώ που είσαι έμπνευση για μένα και τόσους άλλους. Εύχομαι να σε δω σύντομα!».

 

 

 

https://twitter.com/liberta__depre/status/1082057249059753984

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X