Στον ατζέντη των Μπακασέτα, Λιβάγια και ο Λουκάκου

Στον ατζέντη των Μπακασέτα, Λιβάγια και ο Λουκάκου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την απόφαση να αλλάξει ατζέντη πήρε ο Ρομέλου Λουκάκου, που άφησε τον σούπερ ατζέντη Μίνο Ραϊόλα για τον Φεντερίκο Παστορέλο, τον άνθρωπο δηλαδή που συνεργάζεται επίσης και με τους Τάσο Μπακασέτα και Μάρκο Λιβάγια.

Ο Ιταλός επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας του με τον επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με μία ανάρτησή του στο Facebook αμέσως μετά το παιχνίδι των «κόκκινων διαβόλων» με τη Ρέντινγκ, όπου ο Βέλγος πέτυχε το ένα από τα δύο τέρματα της ομάδας του. «Μία τυπική ημέρα στο γραφείο για τον Ρομέλου Λουκάκου», έγραψε ο Παστορέλο, που έχει την έδρα του στο Μόντε Κάρλο.

Ο Παστορέλο συνεργάζεται με τον Μπακασέτα για μεταγραφικά θέματα εκτός Ελλάδας, ενώ δουλεύει επίσης και με τον Λιβάγια σε συνεργασία με τον Ιταλό Βιτσένζο Καβαλιέρε. Στο παρελθόν ο Παστορέλο ήταν εκπρόσωπος των Στέφανο Σορεντίνο και Μπρούνο Τσιρίλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X