«Γιουνάιτεντ και Ρόμα συζητούν για τον Μανωλά»

Τσαφ επιπέδου… Κώστα Μανωλά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» ξεκίνησαν συζητήσεις με την ιταλική ομάδα, προκειμένου να αποκτήσουν τον Έλληνα σέντερ μπακ!

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή, με τον Κώστα Μανωλά να βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική της λίστα. Η βρετανική ομάδα βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Ρόμα, προκειμένου να φέρει στο Ολντ Τράφορντ τον Έλληνα αμυντικό», αναφέρουν χαρακτηριστικά τα ρεπορτάζ από το Νησί.

Ο Κώστας Μανωλάς αγωνίζεται στη Ρόμα από το 2014, όταν η ιταλική ομάδα τον απέκτησε από τον Ολυμπιακό. Σε τέσσερα χρόνια που βρίσκεται στην «αιώνια πόλη», ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί σε 192 παιχνίδια με τη φανέλα των «τζιαλορόσι» , έχοντας απολογισμό 8 γκολ και 7 ασίστ.

Το πιο σημαντικό γκολ, βέβαια, που έχει πετύχει με τη Ρόμα είναι αυτό που σκόραρε απέναντι στην Μπαρτσελόνα πέρσι στα προημιτελικά του Champions League, το οποίο έδωσε στην ιταλική ομάδα την πρόκριση στους «4» της διοργάνωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X