Να συνεχίσει το σερί και τη νέα χρονιά η ΑΕΚ στο Futsal!

Να συνεχίσει το σερί και τη νέα χρονιά η ΑΕΚ στο Futsal!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυρίο (7/1, 21:30) διεξάγεται ο αγώνας Ολυμπιάδα- ΑΕΚ, για την 16η αγωνιστική της διοργάνωσης Futsal Superleague, στο κλειστό της Αγίας Παρασκευής.

Οι «κιτρινόμαυροι» τα έχουν πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής και θέλουν να συνεχίσουν στις νίκες. Να θυμίσουμε ότι στην προηγούμενη αγωνιστική, η ΑΕΚ επικράτησε μέσα στην έδρα  του Μινώταυρου με 8-5, μειώνοντας την διαφορά από την κορυφή στους 3 βαθμούς (40 έχει η ΑΕΚ, 43 ο ΠΑΟ), φτάνοντας στις 13 νίκες σε 15 αγώνες.

Να πούμε ότι, ο Γιάννης Ζιάβας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών για την δύσκολη αυτή αναμέτρηση, με την αποστολή του «Δικεφάλου» να αποτελείται από τους: Θεοφίλου, Μπελτσίδη, Δελλαπόρτα, Αρτινό, Ηλιάδη, Μάνο, Ασημακόπουλο, Θανασάι, Σκουτέλη, Ταρνανίδη, Ζιάκα, Ντάτη και Λιαρόπουλο.

Ο αρχηγός και τερματοφύλακας της ομάδας, Δημήτρης Θεοφίλου, δήλωσε στο aek.gr: «Ξεκινάμε αύριο ένα δύσκολο πρόγραμμα μέσα στον Ιανουάριο, όπου θα αντιμετωπίσουμε τέσσερις ομάδες που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία και είναι πολύ δυνατές. Εμείς θέλουμε να κάνουμε το «4×4» και να φτάσουμε στην πρώτη θέση για το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Η Ολυμπιάδα που αντιμετωπίζουμε αύριο μας “έκοψε” βαθμούς στον πρώτο γύρο και είναι μία ομάδα που αν δεν της δώσεις την προσοχή που της πρέπει μπορεί να σου κάνει τη ζημιά. Εμείς θα μπούμε συγκεντρωμένοι και με μόνο στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X