Αμυντικός ισοφάρισε στο 90’+5’ και έπιασε πέναλτι στο 90’+9’! (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Αμυντικός ισοφάρισε στο 90’+5’ και έπιασε πέναλτι στο 90’+9’! (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από αυτές τις ιστορίες, που θα μπορούσε να της εξιστορεί στα εγγόνια του… Ο Γουίλ Έβανς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ανάμεσα στη Τσέστερφιλντ και την Έμπσφιλντ το Σάββατο (5/1) για την αγγλική National League., με τον αμυντικό να συμβάλλει τα μέγιστα στη διαμόρφωση του τελικού σκορ 3-3.

Εντυπωσιακά ξεκίνησαν οι φιλοξενούμενοι με τους Τσικ (21’, 40’) και Μπάγκασαν (45’) να βρίσκουν δίχτυα, ωστόσο οι γηπεδούχοι έκαναν στο δεύτερο ημίχρονο την αντεπίθεσή τους. Ο Ντέντον μείωσε σε 3-1 στο 64’, ο Φόρτσουν έκανε το 3-2 επτά λεπτά αργότερα και στη συνέχεια ήρθε η σειρά του Έβανς.

Ο αμυντικός στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε σε 3-3, όμως στο 90’+5’ είδε τους αντιπάλους να κερδίζουν πέναλτι για παράβαση του τερματοφύλακα Μπέρτον. Ο γκολκίπερ της Τσέστερφιλντ αποβλήθηκε και από τη στιγμή που είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές, ο Έβανς έκατσε κάτω από τα δοκάρια. Ο αμυντικός όμως δεν φοβήθηκε τον Τσικ, που ανέλαβε την εκτέλεση στο 90’+9’, και απέκρουσε το πέναλτι, κρατώντας το 3-3 για την ομάδα του.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X