Στη λίστα της ΑΕΚ και ο Κάρλος Μανέ!

Στη λίστα της ΑΕΚ και ο Κάρλος Μανέ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ανοιχτή γραμμή με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για δύο ποδοσφαιριστές βρίσκεται η ΑΕΚ.

Δεν είναι μόνο η περίπτωση του Ματέους Περέιρα, του 22χρονου Βραζιλιάνου εξτρέμ με το πορτογαλικό διαβατήριο που αγωνίζεται ως δανεικός στη Νυρεμβέργη, που απασχολεί την Ένωση, αφού στο στόχαστρο των «κιτρινόμαυρων» έχει μπει και ο Κάρλος Μανέ.

Ο 24χρονος είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Πορτογαλίας, αγωνίζεται ως δεξιός εξτρέμ ωστόσο μπορεί να προσφέρει βοήθειες και στην αριστερή πτέρυγα. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες των «λιονταριών», με τα οποία και έχει καταγράψει συνολικά 62 συμμετοχές.

Τη σεζόν 2016-17 δόθηκε δανεικός στη Στουτγάρδη, σημειώνοντας με τους Γερμανούς 6 γκολ και 9 ασίστ σε 22 εμφανίσεις και το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στην Σπόρτινγκ, καταγράφοντας τη φετινή σεζόν 7 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Το συμβόλαιό του με τον σύλλογο της Λισσαβώνας έχει ισχύ μέχρι και το καλοκαίρι του 2020.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε επαφές με τους Πορτογάλους και για τις δύο περιπτώσεις εξτρέμ, τους οποίους και έχει ξεχωρίσει για την ενίσχυση στα άκρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X