Πρίγιοβιτς: «Δεν σκεφτόμουν πριν τον αγώνα ότι δεν είχα σκοράρει κόντρα στην ΑΕΚ»

Διήμερη άδεια έδωσαν στον Αλαξάνταρ Πρίγιοβιτς οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, έπειτα από νέα δεδομένα για τον Σέρβο επιθετικό μετά την πρόταση της Αλ Ιτιχάντ για την απόκτησή του.

Στις επαφές που υπάρχουν ανάμεσα στον Πρίγιοβιτς και τον ΠΑΟΚ γίνεται σαφές πως ο παίκτης πιέζει προκειμένου να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή δεδομένου πως του προσφέρουν 5.3 εκατ. ευρώ το χρόνο! Νούμερο που εκτοξεύεται αν συνυπολογίσει κανείς πως το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα είναι για 4.5 χρόνια.

Υπάρχει ωστόσο μια σημαντική παράμετρος στην συγκεκριμένη υπόθεση που αφορά την ρήτρα του ποδοσφαιριστή. Αν πληρωθεί το ποσό της ρήτρας που είναι στα δέκα εκατ. ευρώ, τότε τα χέρια του ΠΑΟΚ μοιάζουν… δεμένα. Ωστόσο, από την διάθεση της Αλ Ιτιχάντ προκύπτει πως θέλουν να καταβάλλουν το ποσό σταδιακά και όχι άμεσα, κάτι που περιπλέκει την κατάσταση…

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν επιθυμεί να πουλήσει στην παρούσα φάση και είναι σαφές πως εξαντλεί όλα τα περιθώρια προκειμένου να τον κρατήσει μέχρι τέλους στο δυναμικό του παρά το γεγονός πως τα οικονομικά κίνητρα είναι άκρως δελεαστικά για τον Πρίγιοβιτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X