Νέα πρόκληση Τουρκίας στο Αιγαίο (ΦΩΤΟ)

Νέα πρόκληση Τουρκίας στο Αιγαίο (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Παρασκευή σημειώθηκαν 66 παραβιάσεις από τουρκικά αεροσκάφη στο Αιγαίο. Οι NAVTEX πέφτουν βροχή από την Τουρκία και κάποιες από αυτές είναι «προβληματικές». Οι Τούρκοι εξέδωσαν μία ακόμη με την οποία ενημερώνουν πως θα κάνουν άσκηση έρευνας-διάσωσης στη περιοχή του Καστελόριζου, την Τρίτη.

Όπως παρατηρεί το militaite.gr, οι Τούρκοι δίνουν την εντύπωση ότι έχουν την αγωνία να μην περάσει ούτε ένα 24ωρο χωρίς να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο Αιγαίο. Σαν να θέλουν να αποδείξουν πως η επιχείρηση που προετοιμάζουν στη Συρία δεν μπορεί και δεν πρόκειται να επηρεάσει στο ελάχιστο τα όσα επιδιώκουν στο Αιγαίο. Αν δεν είχαν τον «πονοκέφαλο» της Συρίας θα λέγαμε ότι επιδιώκουν μια κλιμάκωση στο Αιγαίο, την οποία όμως θέλουν να «χρεώσουν» σε εμάς.

Όπως και να έχει η κατάσταση απαιτεί εγρήγορση η οποία παρά το άκρως τοξικό πολιτικό κλίμα που επικρατεί στην Ελλάδα, θέλουμε να πιστεύουμε ότι υπάρχει.

Η NAVTEX των Τούρκων για το Καστελόριζο:

Νέα πρόκληση Τουρκίας:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X