Το κύμα κακοκαιρίας "Σοφία" που πλήττει τη χώρα

Το κύμα κακοκαιρίας "Σοφία" που πλήττει τη χώρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από το βράδυ της Τετάρτης η χώρα πλήττεται από το το δεύτερο κύμα κακοκαιρίας «Σοφία» και το πολικό ψύχος, που έχει «σκεπάσει» τα περισσότερα μέρη με χιόνι και έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα.

Ήταν ένα δύσκολο βράδυ, αφού υπήρξαν προβλήματα στις οδικές μεταφορές σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, ενώ πολλά νοικοκυριά παρέμειναν χωρίς ρεύμα, τη στιγμή που, παράλληλα, άνθρωποι και εκχιονιστικά μηχανήματα έδιναν μάχη για να κρατηθούν ανοιχτά τα οδικά δίκτυα.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΤΟ WWW.DELTIOKAIROY.GR

Η σφοδρή χιονόπτωση που έπληξε τη χώρα είχε ως αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό οδηγών σε διάφορα σημεία της χώρας, σε Πεντέλη, Νάουσα, Πιερία, Αρκαδία και Ηγουμενίτσα. Πυροσβεστικά οχήματα επιχείρησαν για τον απεγκλωβισμό των οδηγών και τη μεταφορά τους σε ασφαλές μέρος.

Σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι ταξιδιώτες στο Αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη, εξαιτίας της κακοκαιρίας. Δεκάδες πτήσεις έχουν ακυρωθεί και εκατοντάδες επιβάτες εγκλωβίστηκαν, καθώς τα αεροπλάνα δεν δύνανται να απογειωθούν λόγω της εξαιρετικά χαμηλής νέφωσης.

Το Εθνικό Μετεωρολογικό Κέντρο εκδίδει τις επίσημες προγνώσεις όλων των αεροδρομίων της Ελλάδος. Δείτε ΕΔΩ την πραγματική κατάσταση αλλά και την πρόγνωση για το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης.

Πολλοί επιβάτες με καθυστερήσεις 10 και 12 ωρών αναγκάστηκαν να περάσουν το βράδυ στις σκάλες ή στις τουαλέτες, αναμένοντας περισσότερες πληροφορίες και εξελίξεις για τα ταξίδια τους. Στο μεταξύ, έως το πρωί του Σαββάτου είχαν ακυρωθεί τουλάχιστον 10 πτήσεις.

Πέρα από τις ακυρώσεις του πτήσεων που αναχωρούν, υπήρξαν και αλλαγές κατά την άφιξη διαφόρων πτήσεων, αφού μερικές εταιρείες επέλεξαν να προσγειώσουν τα αεροσκάφη τους σε άλλες χώρες. Προσγειώσεις πραγματοποιήθηκαν στη Ρουμανία και στο αεροδρόμιο των Σκοπίων, ενώ οι επιβάτες ενημερώθηκαν ότι θα επιστρέψουν με λεωφορεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X